Mam prosbe moze mi ktos podeslac nr czesci chodzi o intercooler.
W serwisie powiedzieli mi ze musze szukac intercoolera akurat do tego modelu, i do tego silnika, ale moze np. do ibizy 1.9TDi jest ten sam intercooler i ten sam numer czesci, co o otym myslicie
[MK3 1.9TDi] - Intercooler
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Razal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Podaj jeszcze oznaczenie silnika
Spotkałem się z oznaczeniem
1HO 145 803 C - dla silnika (1Z) o mocy 90KM
prawdopodobnie dla pozostałych silników m.in. 110KM jest taki sam numer części,
cena ponoć jest odstraszająca - wiem bo sam kiedyś pytałem - miałem pęknięty coolerek i musiałem go poratować - narazie jest GIT ale tak czy inaczej musze kupić nowy lub używany - ktoś wie ile kosztuje dokładniej ??
Pozdrawiam
1HO 145 803 C - dla silnika (1Z) o mocy 90KM
prawdopodobnie dla pozostałych silników m.in. 110KM jest taki sam numer części,
cena ponoć jest odstraszająca - wiem bo sam kiedyś pytałem - miałem pęknięty coolerek i musiałem go poratować - narazie jest GIT ale tak czy inaczej musze kupić nowy lub używany - ktoś wie ile kosztuje dokładniej ??
Pozdrawiam
Było: MK2 1,6 / MK3 GT TDI-VP / PASSAT B5 TDI-PD / Jest: PASSAT B6 TDI-CR / Lupo 1,0 / MK4 1,4 16V
No ja troche ostatnio dzownilem i roznie
od 200 do 500 za uzywany.
Nowy to ponad 1000zl, grubo ponad 1000:-) Taka orientacyjna cene mieli w intercars, chociaz tam nie maja tej czesci.
A ten numer to by mi sie przydal pewniak zebym nie kupil IC od jakiegos audi czy seata, chociaz nie wiem czy pasuje.
A szukam do silnika 90KM (AHU)
od 200 do 500 za uzywany.
Nowy to ponad 1000zl, grubo ponad 1000:-) Taka orientacyjna cene mieli w intercars, chociaz tam nie maja tej czesci.
A ten numer to by mi sie przydal pewniak zebym nie kupil IC od jakiegos audi czy seata, chociaz nie wiem czy pasuje.
A szukam do silnika 90KM (AHU)
-
- Gadatliwa bestia