witam
opłaca sie montować elektryczne lustreka bez elektr szyb?
jaki koszt takiego montazu?
całe lusterka trezbaby wymieniac?
pozdrawiam
montaż elektrycznych lusterek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
można zamontować bez szyb i nie musisz mieć z niczym powiązane jak nie masz elektrycznych szyb. Oczywiście nie będzie to montaż fabryczny w którym rzeczywiście jest to powiązane z wieloma rzeczami.wladek78 pisze:opłaca sie montować elektryczne lustreka bez elektr szyb?
Ale jeśli chodzi ci o montaż i żeby działały to jest to do zrobienia koszt to praktycznie koszt zakupu lusterek( lub wkładów do elektrycznych czyli silniczków) oraz przełącznika do sterowania lusterkami koszty sam sprawdź na allegro.
Co do tego czy warto to na pewno są potrzebne a reszta zależy od ciebie.
znalazłem lusterka elektryczne kompletne 150zł szt przełącznik to koszt 75zł
Ostatnio zmieniony wt lis 18, 2008 20:03 przez hudy21, łącznie zmieniany 1 raz.
...
Podłączając sie do tematu lusterek....
Bede montowal prawe wieksze lustro od angola a ze mam aktualny zestaw na manualu to przy okazji chcialbym zrobic lusterka elektryczne...
Kupilem prawe lustro od angola el.sterowane i ogrzewane,lewe lustro tez juz mam elektryczne,chcialbym to podlaczyc tak jak jest w ori.....narazie nie robie el.szyb wiec boczek drzwi kierowcy mam z korbą....
El.lusterka w oryginale sa sterowane dżojsitkiem obok klamki,teraz mam manuala wiec moje pytanie,czy wystarczy ze dokupie ori klamke oraz dżojstik od el.lusterek ,podepne kable i bedzie trybic ??
Bede montowal prawe wieksze lustro od angola a ze mam aktualny zestaw na manualu to przy okazji chcialbym zrobic lusterka elektryczne...
Kupilem prawe lustro od angola el.sterowane i ogrzewane,lewe lustro tez juz mam elektryczne,chcialbym to podlaczyc tak jak jest w ori.....narazie nie robie el.szyb wiec boczek drzwi kierowcy mam z korbą....
El.lusterka w oryginale sa sterowane dżojsitkiem obok klamki,teraz mam manuala wiec moje pytanie,czy wystarczy ze dokupie ori klamke oraz dżojstik od el.lusterek ,podepne kable i bedzie trybic ??