Witam
Mam golfa 4 z 2001 r i podczas otwierania drzwi zapala mi się światło wewnątrz kabiny lecz na komputerze nie pokazuje mi że są otwarte. Jedyne co mi pokazuje to otwarcie tylnej klapy.
Dodatkowo nie mam gniazda zapalniczki w bagażniku. Napiszcie mi jak możecie do czego mam się wpiąć aby wyprowadzić gniazdko.
A na zakończenie napiszcie mi czy standardowo w golfach jest instalacja pod halogeny wyciągnięta z włącznika czy trzeba ciągnąć nowe przewody? Pytam ponieważ mam zamiar założyć halogeny ale w dolnych otworach w zderzaku.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Pytanie o sygnalizację otwartych drzwi i nie tylko
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Qto
- _

- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Wiele modeli tak właśnie miało.dimexd pisze:Mam golfa 4 z 2001 r i podczas otwierania drzwi zapala mi się światło wewnątrz kabiny lecz na komputerze nie pokazuje mi że są otwarte. Jedyne co mi pokazuje to otwarcie tylnej klapy.
Sprawdź w bagażniku po prawej stronie (za tą małą zaślepka koło lampy) czy nie masz wtyczki pod gniazdo zapalniczki...u mnie była taka wtyczka:dimexd pisze:Dodatkowo nie mam gniazda zapalniczki w bagażniku. Napiszcie mi jak możecie do czego mam się wpiąć aby wyprowadzić gniazdko.

Nie spotkałem się żeby była instalacja pod halogeny w zderzak, w niektórych golfach są pociągnięte kable pod halogeny ale te w lampach (10 przewodów we wtyczce do lampy, standardowo 9)dimexd pisze:A na zakończenie napiszcie mi czy standardowo w golfach jest instalacja pod halogeny wyciągnięta z włącznika czy trzeba ciągnąć nowe przewody? Pytam ponieważ mam zamiar założyć halogeny ale w dolnych otworach w zderzaku.
jak kupowałem halogeny w zderzak w miejsce kratek na dole to dostałem cały zestaw z kablami, tylko włącznik mam zwykły schowany na półeczce nad radiem bo ja je dokładałem jako drugie halogeny więc z włącznikiem nie było kombinacji
największy problem z montażem to było wejście kablem do kabiny bo nie mogłem odkręcić wycieraczek (ale jakoś sobie poradziłem)
największy problem z montażem to było wejście kablem do kabiny bo nie mogłem odkręcić wycieraczek (ale jakoś sobie poradziłem)