Linka maski, obroty na gazie

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

M_a_S_t_E_r
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Linka maski, obroty na gazie

Post autor: M_a_S_t_E_r » pn paź 06, 2008 19:55

Powitać..!

Piszę ponieważ mam dwa problemy..

1. pierwszy to linka maski.. Nie wiem co się stało.. Podejrzewam, że się poprostu urwała, ale nie jestem pewien.. Pociągnąłem za uchwyt do otwierania maski i... po robocie.. Linka wyskoczyła z uchwytu i teraz w żaden sposób nie mogę otworzyć maski.. Nawet to włożeniu linki na swoje miejsce..

2. drugi problemik to jazda na gazie.. Strasznie szarpie przy ruszaniu i przy jeździe na wysokich obrotach.. Jakby tego mało kontrolka oleju miga właśnie wtedy kiedy jest szarpnięcie.. Na benzynie tak się nie dzieje i mam to już sprawdzone.. Co robić..?

Silniczek 1.3 na gażniku i jak wspomniałem z instalką..

Pzdr..
Ostatnio zmieniony wt paź 07, 2008 07:55 przez M_a_S_t_E_r, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ryś Stepowy
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: Ryś Stepowy » pn paź 06, 2008 20:04

1. Linka się najprawdopodobniej urwała, wiec trzeba by ja wymienić. Ale jest taka mozliwość że po prostu spadła z ramienia za które ciągnie. Tez tak miałem. Wtedy wyciągasz znaczek VW (Jak masz starą wersje) i dalej dasz sobie rade, popychasz dzwignie i odmykasz mache.
2. Może do gazmajstra pojedz bo wygląda na rozregulowanie instalki jak na bence ok.

Awatar użytkownika
dziejo
V.I.P.
V.I.P.
Silnik: AFN

Post autor: dziejo » pn paź 06, 2008 20:07

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”