po założeniu paska rozrządu nie pasuje na znaki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
po założeniu paska rozrządu nie pasuje na znaki
witam. na pompie ustawione na trzpień, na wałku rozrządu na blokade i na kole zamachowym n w żaden sposób nie mogę ustawić na nacięcie? przestawie o jeden ząb i też lipa? i w jedną i w drugą:( co może być przyczyną?
ustaw sobie najpierw wsyztskie znaki... na wale i na rozrzadzie i zakladaj pasek zaczynajac od przodu i potem zalazyc na odkrecony napinacz..pozniej przekrec walkiem caly obrot zobaczy czy sie bzie zgadac...
AHA i sprawdz czy nowy i sary pasek ma tyle samo zabkow !!!!
AHA i sprawdz czy nowy i sary pasek ma tyle samo zabkow !!!!
Ostatnio zmieniony pt wrz 26, 2008 18:22 przez pekol, łącznie zmieniany 1 raz.

Służę pomocą z VAG
chodzi o to że ja zakladam na znaki i jakby nie ustwaiał to na znak na kole zamachowym nie pasuje idealnie? zawsze to naciecie nie jest na srodku otworu w skrzyni tzn nie zgrywa sie z tym grotem w aluminium brakuje okolo 0,5 - 1cm. jedyne wytłumaczalne dla mnie wyjscie to takie, że kolo pompy mogło byc odkrecane.?
Golf mk1 AFN gtb3576klnrv 53mm,
Najmocniejszy AFN w Polsce i seryjny na świecie, najmocniejszy vp37 w Polsce
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=548005&p=6522426#p6522426
Najmocniejszy AFN w Polsce i seryjny na świecie, najmocniejszy vp37 w Polsce
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=548005&p=6522426#p6522426
- Paweł Marek
- V.I.P.

- Paweł Marek
- V.I.P.

Tobie tak, ale przeczytaj odpowiedzi innych. Zresztą mniejsza z tym, autor pytania ma obowiązek wpisać dane silnika w profilu i/lub tytule tematukrzycho85 pisze:Po pierwszym poście wynikało mi ze chodzi o diesla
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.