Witam,
golf Mk Iv i fabryczny centralny na kluczyk.
Wsiadam i jade - czasem ryglują się samoczynnie wszystkie drzwi (z wyjątkiem kierowcy ) ale najczęsciej nie
wysiadam zamykam drzwi, otwieram i znów zamykam - zamek się sam rygluje :/
ze strachu ze zatrzasne kluczyk to zawsze go zabiram, ale fakt faktem to nigdy mi sie drzwi kierowcy same nie zaryglowały.
teraz pytanie czy jest w tym jakas logika czy cos nie tak?
czy można ustawić aby mi zamykał tylko wtedy gdy przekręce kluczyk, bo np podczas sprzątaina czy mycia jak się drzwiam trzaska to dość upierdliwe jak się same ryglują.
Zasady ryglowania centralnego zamka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
na to mi wygląda, bo dziś zamykał zamki jak trzaskałem drzwiami..... :/WRHZ pisze:Moze wina lezy po stronie mastera - czasem takie hity odwala jak sie elektronika sypie w centralnym od keirowcy..
w grę wchodzą jeszcze jakies problemy z kablami.....
co to jest to jest master i ile naprawa tej elektroniki kosztuje ?
Master to sterownik centarlnego jakby to napisac nadzorujacy reszte zamkow .. Szwagier mial ten sam problem w MKIV jak mocniej trzasnal drzwiami to sie samoczynnie zamykaly wszystkie zamki -- wymienilismy na inny uzywke i hulalux4 pisze:na to mi wygląda, bo dziś zamykał zamki jak trzaskałem drzwiami..... :/WRHZ pisze:Moze wina lezy po stronie mastera - czasem takie hity odwala jak sie elektronika sypie w centralnym od keirowcy..
w grę wchodzą jeszcze jakies problemy z kablami.....
co to jest to jest master i ile naprawa tej elektroniki kosztuje ?