[MkIII 1,9TDI 1Z] Kierownica powietrza ??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Razal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
[MkIII 1,9TDI 1Z] Kierownica powietrza ??
Może któryś z kolegów poruszających się takim zetorkiem będzie wiedział, czy istnieje w tym modelu (1Z) coś takiego jak kierownica powietrza do INTERCOOLERA (ponoć montowana od strony wlotu w zderzaku - kieruje strumień powietrza na IC), chodzi mi o to czy wogóle takie coś powinienem mieć u siebie (obecnie nie mam), może ktoś już kiedyś kupował taki element - ile kosztuje??
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
Było: MK2 1,6 / MK3 GT TDI-VP / PASSAT B5 TDI-PD / Jest: PASSAT B6 TDI-CR / Lupo 1,0 / MK4 1,4 16V
- Razal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Chłodniczka JEST brakuje czegoś innego....
na chłodniczkę powietrza doładowanego powinien iść prawdopodobnie taki kanał (wlot - kierownica, która bespośrednio powietrzr wlatujące kieruje na chłodniczkę co by się za zderzakiem nie rozwiewało poza nią) od strony wlotu w zderzaku. I tego kanału chyba mi brakuje. Pytam bo nie wiem czy napewno powinien być w tej wersji ??
Było: MK2 1,6 / MK3 GT TDI-VP / PASSAT B5 TDI-PD / Jest: PASSAT B6 TDI-CR / Lupo 1,0 / MK4 1,4 16V
IC w MK3 jest bezposrednio za lewa kratką pod kierunkiem,i nie ma tam zadnej kierownicy jest kratka i odrazu IC tak wiec wieje na niego bezposrednio,przynajmniej tak jest umnie i zadnej kierownicy tam niezpostzreglem...pozdro...
Golf III GTI 20 JAHRE AFN+0.216+chips niehamowany jeszcze.
Golf III VARIANT 96' ALH +
I tak o to całe moje życie kręci się wokół tych trzech literek "TDI" :D:D:D
Golf III VARIANT 96' ALH +
I tak o to całe moje życie kręci się wokół tych trzech literek "TDI" :D:D:D
- Razal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
jest na BANK !!
Wczoraj sprawdziłem u kolegi też w takim TDI - I BYŁOmarcinvw pisze:IC w MK3 jest bezposrednio za lewa kratką pod kierunkiem,i nie ma tam zadnej kierownicy jest kratka i odrazu IC tak wiec wieje na niego bezposrednio,przynajmniej tak jest umnie i zadnej kierownicy tam niezpostzreglem...pozdro...

-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: