problem z obrotami ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
problem z obrotami ?
mam problem taki ze miedzy zmienianiem biegow po zdjeciu nogi z gazu obroty nie spadaja zaraz ino albo jeszcze podrosna lub zawiesza sie na moment i spadaja nie spadaja natychmiast w 1.4 16v . przepustnica byla czyszczona i nic ! moze mial ktos podobnie za rade z gory dzieki !
- lukjar7
- Użytkownik
- Kontakt:
przyjac nie chce ??wladek78 pisze:oczywiscie ze zrobiona ale nie chce jej zyjac przepustnica
nikt nie wie dlaczego
znaczy wyskakuje error podczas adaptacji ?
podczas adaptacji nie moze byc w sterowniku silnika zadnego błedu, nalezy je usunąc a jesli powracaja usunać przyczyne i pozniej usterkę i sprawdz czy linka nie jest naciągnięta od przepustnicy bo nie moze byc naprezona,
chodzi o to ze chyba mam skopana rzepustnice.ostatnio wyczytałem ze przy czyszczeniu nie wolno odchylać max tej blaszki w srodku a ja tak robiłem
ale z drugiej strony mechank nic o ty nie mowł
wszystko na rawde jest oki, tylko ta rzeustnica
obroty mam 800, a były 1200! zanm nie zetknałem klem od akumulatora.wiec zostaje tylko falowanie
ale z drugiej strony mechank nic o ty nie mowł
wszystko na rawde jest oki, tylko ta rzeustnica
obroty mam 800, a były 1200! zanm nie zetknałem klem od akumulatora.wiec zostaje tylko falowanie