Centralny zamek po raz kolejny
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Centralny zamek po raz kolejny
Witam, w moim Golfiku zaczęło coś się dziać z centralnym zamkiem a mianowicie zamykam drzwi z kluczyka ponieważ nie posiadał on przynajmniej tak mi się wydaje zamykania z pilota. Gdy próbuje zamknąć drzwi od strony pasażera z przodu to słyszę charakterystyczny dzwięk zamykania ale nic się nie dzieję rygielki stoją w miejscu
Więc zamykałem tylko od strony kierowcy lecz i tutaj zacząłem mieć problemy. Czasem gdy zamknę to nie świeci się dioda w ryglu kierowcy, czasem się świeci. Czasem zamknie mi tylko drzwi kierowcy, czasem wszystkie inne poza drzwiami kierowcy. Zdarza się że zamkną się wszystkie drzwi ale dioda w ryglu nie świeci
Z kolei jak otwieram to czasem otworzy tylko drzwi kierowcy a czasem drzwi wszystkie z wyjątkiem kierowcy. Macie jakieś pomysły ponieważ przeszukałem forum ale większość problemów dotyczyła zamykania lub otwierania z pilota, ewentualnie jeśli ktoś by mógł mi polecić zakład gdzie mi to fachowo zrobią w okolicach Krakowa.