przy przyspieszanu sciąga na lewo
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
przy przyspieszanu sciąga na lewo
taki mam problem ze jak dodaje gazu to musze trzymac kierownice bo auto ucieka w lewą stronę, jak puszcze gaz to jedzie prosto, 3 miesiace temu robiona geometria, gumowe elementy ok, tak przynajmniej powiedzieli na stacji diagnostycznej, jakieś pomysły? ja juz nie wiem co to moze byc, a na dodatek przy 110-120 km/h drzy kierownica, przy innych predkościach jest ok
http://www.audi80.pl/coupe-moja-niunia-z-mini-pakietem-z-s-ki-vt32366.htm#343165
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Ja tak miałęm po wymianie przegubu w II
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Zrób tak
jedziesz sobie 80 i wrzóć od razu 2 powinny się dotrzeć w ten sposób zrób tak parę razy
jedziesz sobie 80 i wrzóć od razu 2 powinny się dotrzeć w ten sposób zrób tak parę razy
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...