czy mozna do golfa td zalozyc itercoller?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
czy mozna do golfa td zalozyc itercoller?
czy mozna do golfa td zalozyc itercoller?mam golfa td 74 km i jestem ciekawy czy mozna mu jeszcze zapodac intercooler jaki koszt i czy to jest mozliwe?
Założyć można, ale...
to nie jest tak, jak co niektórzy piszą, że uzyska się dzięki temu od razu to, czy tamto.
Intercooler jest po to, aby w pełni wykorzystać możliwości turbiny, które zwłaszcza spadają przy wysokiej temperaturze zewnętrznej. Intercooler ma je ochłodzić, przez co mamy więcej tlenu do wykorzystania w mieszance... itd. itd.
to nie jest tak, jak co niektórzy piszą, że uzyska się dzięki temu od razu to, czy tamto.
Intercooler jest po to, aby w pełni wykorzystać możliwości turbiny, które zwłaszcza spadają przy wysokiej temperaturze zewnętrznej. Intercooler ma je ochłodzić, przez co mamy więcej tlenu do wykorzystania w mieszance... itd. itd.
Re: czy mozna do golfa td zalozyc itercoller?
Tak jak piszą chłopki można, nawet ktoś ostatnio z forum zakładałJACEK 323 pisze:czy mozna do golfa td zalozyc itercoller?mam golfa td 74 km i jestem ciekawy czy mozna mu jeszcze zapodac intercooler jaki koszt i czy to jest mozliwe?