Klakson umarł
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Klakson umarł
Znalazłem że to przekaźnik 81 załącza klakson.Tylko gdzie on sie znajduje? Nad bezpiecznikami nie ma takiego numeru.Poradźcie prosze gdzie czego szukać.
opony to podstawa
- tek102m5
- Mały gagatek
- Kontakt:
no właśnie ja kupilem przekaźnik ale to nie pomogło bezpieczniki ok przekaźnik nowy ...lipa byłem świecie przekonany że to on syreny też ok bo są dwie więc na raz raczej nie poszły sie ......
[ Dodano: 07 Lip 2008 10:09 ]
[ Dodano: 07 Lip 2008 10:09 ]
a jak chcesz to Ci moge oryginalny sprzedać taniej bo taki kupiłem ale to się na nic zdalo sprawdź czy to napewno on zeby nie było jak u mnieminoryt pisze:Dobra Pszczyna ,to liczy sie to co jest napisane pod przekaźnikiem?Bo tak to sie zgadza.Na przekaźniku mam 57 chyba napisane.Może wiesz które styczki zwrzeć bo są cztery?
Ostatnio zmieniony pn lip 07, 2008 10:10 przez tek102m5, łącznie zmieniany 1 raz.
[color=#FF0000][/color][url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=150740[/url]
Jak jest włączony zapłon to przy naciskaniu przycisku w kierownicy przekaźnik powinien cykać (to słychać). Jak nie cyka, to polecam sprawdzić przycisk w kierownicy. Jak cyka a nie ma sygnału to wtedy w rachubę wchodzi bezpiecznik, przekaźnik, kable, klakson.
Pamiętaj,że na klakson plus idzie na stałe a masa jest kluczowana przekaźnikiem, więc sprawdź czego ci brakuje na kostce przy klaksonie (czy plusa czy masy).
Pamiętaj,że na klakson plus idzie na stałe a masa jest kluczowana przekaźnikiem, więc sprawdź czego ci brakuje na kostce przy klaksonie (czy plusa czy masy).
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.