Nie świeci deska rozdzielcza
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie świeci deska rozdzielcza
Stwierdziłem że to chyba wyłacznik .Światła sie załączją deska nie.To samo mam na dmuchawie 1 i 3 działaja tylko po poruszaniu nimi.Czy można te wyłaczniki rozebrac i naprawić,czy szukać czegoś nowszego?
opony to podstawa
- slawko333
- Forum Master

- Kontakt:
regulator natezenia jak i regulacja podnoszenia swiatel, podswietlane s aprzez jedna diode ktora umiejscowiona jest nie bezposrednio pod nimi, swiatlo kierowane jest plastikami swiatlo przewodzacymi, jesli piszesz ze zalapoje ci to znaczy ze w mechanizmie cos masz nietak, alebo sie juz zuzywa calkiem i nie styka, radzilbym ci go rozebrac i poogladac, najwiecej roboty jest przy samym rozebraniu obudowy, mi to troche zajelo, ale da rade
- Paweł Marek
- V.I.P.

Wyciąg pokrętło dmuchawy i pod nim zobaczysz blaszki które trzeba popodginac i zadziała o ile chodzi ci o prędkości dmuchawy a nie jej podświetlenie bo mieszasz dwie rzeczy. Co do reszty winny może być włącznik, i jest jak najbardziej rozbieralny tylko nie wiem co w nim moż byc zepsute, albo tylko zaróweczki we włączniku i w liczniku do wymiany.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.