problem z wodą w srodku auta
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- szypowski1
- Ma gadane

- Kontakt:
problem z wodą w srodku auta
witam mam proble mtego typu ze .....mam sporą ilosc wody w kabinie jak jest deszcz czy snieg...były wspawywane łatki na podłeoge zaspawałem te dziury bo nie miałem zaslepek.....malowałem w srodku farba...a pomimo tego nadal jest mokro......myslałęm zeby pomakowac podłoge tym czym malije sie uato od spodu .....taka czarna konserwacją ....ale chyba by smierdzaiło mocno i dlugo by schło....doradzcie co zrobic bo ....to ejst dla mnie problem i to nie mały....pozdrawiam
Ostatnio zmieniony ndz maja 04, 2008 18:45 przez szypowski1, łącznie zmieniany 2 razy.
- szypowski1
- Ma gadane

- Kontakt:
- Wajcheusz
- Mały gagatek

- Kontakt:
sprawdz czy woda nie leci ci kanałami wentylacji,
kuzyn też miał wodę w tych okolicach i się okzało że na podszybiu nie miał tego plastiku odpowadzającego wode, i woda lała się do kanałów wentylacyjnych.
kuzyn też miał wodę w tych okolicach i się okzało że na podszybiu nie miał tego plastiku odpowadzającego wode, i woda lała się do kanałów wentylacyjnych.
Peugeot 406 1,8 16V ponad 110 KoniMocy :-)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny!
- szypowski1
- Ma gadane

- Kontakt:
- dj241
- Użytkownik

- Kontakt:
hmm wiec wyglada na to ze gora nie cieknie . moze to dziwne ale w jakim stanie masz uszczelki drzwi ?- ja mialem juz w slabej kodycji i szla woda jak jasny h**
najprosciej spod bylo by sprawdzic zdejmujac tapicerke , w ciemnym pomieszczeniu postawic samochod i od spodu swiecic a 2 osoba w srodku patrzec gdzie przebija sie swiatlo
taki moj pomysl . ja tez jestem na etapie tropienia przeciekow 
najprosciej spod bylo by sprawdzic zdejmujac tapicerke , w ciemnym pomieszczeniu postawic samochod i od spodu swiecic a 2 osoba w srodku patrzec gdzie przebija sie swiatlo
mój potworek http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=211569
- szypowski1
- Ma gadane

- Kontakt:
a poza tematem ile cehsz za raptorka ?? mysle cos nad motorem ale quad ...jesli ma homologacje to tez wchodzi w gre....co do przecieków to jestem niemal pewny ze cieknie tam gdzie było spawane bo jak myje auto od grty to jest sucho jak zaczynam myc no progi ale od spodu czy cos to robi sie bagno w srodku...a. szkoda zeby zaczeło to gnic czy smierdziec bo mam zamiar troche tym pojezdzic jeszcze
pozdrawiam
pozdrawiam
- szypowski1
- Ma gadane

- Kontakt: