Jak w temacie Nie działa mi oświetlenie tylnej rejestracji Sprawdziłem żarówki, masę, bezpieczniki. Co jeszcze mam sprawdzić. Którędy są poprowadzone przewody. Pomóżcie!!!
A man is as old as he feels and a woman as old as she looks ;)
Podnieś klape i przy lewym zawiasie idzie guma co dach łączy z klapą tam są przewody i one się łamią na potęge.... znam to z własnego dośeiadczrnia ( tylna wycieraczka )
...Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
I to trzeba całe tapicerki rozbierać w aucie żeby wymienić ten złamany przewód(o ile jest złamany). Bo on gdzieś tam do środka wchodzi. A może pociągnąć nowy np. od świateł. Sam już nie wiem jak się do tego zabrać
A man is as old as he feels and a woman as old as she looks ;)
nieee nie wywalaj całego tylko wstaw sobie tak z 15 cm nowego tak żeby był w tej gumie... zaizoluj termokurczliwymi koszylkami miejsca połączenia przewodów i schowaj je w blachę. ja wstawiłem sobie tam przewód od głośników. ( miedź beztlenowa czy jakoś tam ) on jest elastyczny i ma otoczke z silikonu a nie chamskiej gumy... ja tak zrobiłem i jest ok.
...Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
Tu Kolega Hyper74 ma całkowitą racje na połączeniu klapy z budą w gumie... Tam jest skucha i tam trza szukać. Miałem to samo co Kolega Hyper74, też wstawiłem kawałek przewodu zaizolowałem termokurczliwymi osłonami i jest cacy. Troszke trzeba sie przy tym nagimnastykować. Ale nie ma tego złego...
Za dużo tapicerek nie ma tam do ściągnięcia. Nawet 10 śrub nie trzeba rozkręcać. Poza tym to na bank w tej gumie tkwi przyczyna. U mnie wycieraczka tylna łapa jak był deszcz.