co jest nie tak jak wymieniłem predkosciomierz ,like do niego .a licznik dalej nie wskazuje predkosci .
proszę o pomoc
prędkosciomierz?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- lukasz041287
- Użytkownik
- Kontakt:
prędkosciomierz?
Ostatnio zmieniony pt kwie 04, 2008 18:20 przez lukasz041287, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mały gagatek
Re: prędkosciomierz?
lukasz041287 pisze:co jest nie tak jak wymieniłem predkosciomierz ,like do niego .a licznik dalej nie wskazuje predkosci .
proszę o pomoc
jak wszystko jet dobrze podłączone przy zegarach to sprawdź ślimaka w skrzyni biegów bo były dwa rodzaje i nawet jak kupiłeś pod rocznik i silnik to ślimak morze być nie ten , wyjmij ślimaka i poruszaj nim , niech ktoś patrzy czy ci coś sie poruszy na liczniku
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
- lukasz041287
- Użytkownik
- Kontakt:
slimaka wymieniłem i napewno to ten po jest identyczny jaki kiedys tam był i wszystko działało przed wymiana skrzyni.trepicjusz pisze:lukasz041287 pisze:co jest nie tak jak wymieniłem predkosciomierz ,like do niego .a licznik dalej nie wskazuje predkosci .
proszę o pomoc
jak wszystko jet dobrze podłączone przy zegarach to sprawdź ślimaka w skrzyni biegów bo były dwa rodzaje i nawet jak kupiłeś pod rocznik i silnik to ślimak morze być nie ten , wyjmij ślimaka i poruszaj nim , niech ktoś patrzy czy ci coś sie poruszy na liczniku
-
- Mały gagatek
lukasz041287 pisze:slimaka wymieniłem i napewno to ten po jest identyczny jaki kiedys tam był i wszystko działało przed wymiana skrzyni.trepicjusz pisze:lukasz041287 pisze:co jest nie tak jak wymieniłem predkosciomierz ,like do niego .a licznik dalej nie wskazuje predkosci .
proszę o pomoc
one wszystkie na pierwszy rzut oka są identyczne różnią sie tylko ilością tych nacięć sprawdź czy dobrze ci wszedł ten bagnecik w prędkościomierz
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
- lukasz041287
- Użytkownik
- Kontakt: