Wymiana zawieszenia - zestaw naprawczy i końcowka drążka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- slawko333
- Forum Master
- Kontakt:
rob sam, tzn z wachaczy wypier... tuleje a pozniej jedz gdzies gdzie ci wbija nowe 50 zl to gora, ja sam wbilem ale tzreba troche sie pomeczyc, dokladnie sprawdz tuleje przednie na wachaczu bo one sa praktycznie niedozdarcia, a zawias tylni jest pristy jak niemasz kolektora, jak masz i nieuda cie go odkrecic to pisz, napisze ci jak ja to zrobilem
Nie słuchaj głupot "że nie dasz rady" kazdy normalny facet z chodzby małym zapleczem da sobie z tym rade stara tuleje najlepiej poprostu dozciać i wybic bo bedzie bardzo zapieczona nowa musisz pamietać żeby dobrze obrócisz zorientujesz sie bo jest na niej strzałka i kropka na wachaczu wystarczy na nowa tuleje dopasowac jakąś pasowną rułke dobrze ustawic i równo nabic wiekszym młotkiem chyba że masz w domu duze imadło wtedy masz juz praktycznie tak jak prasa.
Acha przy górnej gumie nie zapomnij o włożeniu tej cienkiej metalowej tulejki
Powodzenia w pracy. mi to zajeło godzinke na koło
Acha przy górnej gumie nie zapomnij o włożeniu tej cienkiej metalowej tulejki
Powodzenia w pracy. mi to zajeło godzinke na koło
Dokładnie. NIecałe 18 zet... to musi być badziew.CzapCzap pisze:Koncowki to bym inne kupil ...
Te pewnie padna szybko i tylko stracisz kase za ustawianie zbieznosci, bo znowu bedziesz musial zmienic i oczywiscie ustawic zbieznosc.
Febi polecam.w76marko pisze:ale korci mnie żeby zrobić samemu przód. Znalazłem na allegro zestaw naprawczy
http://moto.allegro.pl/it..._3_feb_c79.html
W dziale FAQ znajdziesz odpowiednie porady.w76marko pisze:I jeszcze jedna wielka prośba .... proszę o opis jak to wszystko wymienić ...
Dasz radę sam ale kanał by się przydał. Z przednimi silentblokami nie ma większego problemu, troche z małymi trzeba się pobawić ale one najdłużej wytrzymują. Ja dałem rady bez prasy. Imadło było pomocne