witam mam problem z ogrzewaniem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
witam mam problem z ogrzewaniem
siemka od pewnego czasu zauwarzylem w swoim mk2 ze niemoze mi ogrzać sie srodku leci letnie powietrze a jesli włącze drugi lub trzeci stopień ogrzewania to po chwili mi zimne powietrze leci do środka . a temperatura w śilniku jest normalna . co to jest za przyczyna? , ktos mi powiedział ze to jest nagrzewnica ?
kris
układ chłodzenia w golfie 2 sam sie odpowietrza wieć ciężko jest go zapowietrzyć nawet przy wymianie płynu.
jak dla mnie to problem leży albo
w zwalonym zaworze który w niektórych golfach jest na wężach przed tym jak sie chowa w kabinie( jeśli est to widać go w komorze silnika) lub
tak jak ktoś tobie zasugerował że może być to wina nagrzewnicy może być zapchana, teoretycznie można to przedmuchać ale rzadko daje to jakieś rezultaty,
w moim przypadku (były dokładnie te same objawy) pomogła wymiana(tylko że trochę z tym roboty jest)
jak dla mnie to problem leży albo
w zwalonym zaworze który w niektórych golfach jest na wężach przed tym jak sie chowa w kabinie( jeśli est to widać go w komorze silnika) lub
tak jak ktoś tobie zasugerował że może być to wina nagrzewnicy może być zapchana, teoretycznie można to przedmuchać ale rzadko daje to jakieś rezultaty,
w moim przypadku (były dokładnie te same objawy) pomogła wymiana(tylko że trochę z tym roboty jest)
O=======O
:D to jest to!!!!!!!
przepraszam wszystkich za błędy ortograficzne:P
BęDE RAD GDYM POMóGł:D
:D to jest to!!!!!!!
przepraszam wszystkich za błędy ortograficzne:P
BęDE RAD GDYM POMóGł:D