Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Grzebaluch pisze:Lecz nie wymienialem linki od sprzegla
Majątek to może nie ale linka z samoregulatorem to 100zł kosztuje :green_fuck: chociaz bez problemu da się założyć zwykłąGrzebaluch pisze: Pytam bo chce sie upewnic przeciez linka majatek nie kosztuje
kolego wd40 jest tylko środkiem "penetrującym" , po pewnym czasie nic z jego właściwości smarujących nie zostanie, ja wlewam do linek normalny olej silnikowy - trzeba troche cierpliwości zanim przeleci przez cały pancerz ale za to efekt jest bardzo długotrwałyMis pisze:wlej do jej pancerza wd-40 lub podobny specyfik smarujacy
Możesz powiedzieć co dokładniej wymieniałeś ? ile to kosztowało i czy robiłeś to sam .. czy wyciągałeś silnik ?Grzebaluch pisze:. Wymienilem ostatni cale sprzeglo w swoim golfiku kompletnie wszysdkotroche mnie pociagnelo z $$$$$, powodem wymiany byla bardzo ciezka praca pedalu sprzegla .
Czy na pewno można swobodnie założyć linkę z regulacją manualną do auta w którym był samoregulator? Dzwoniłem przed chwilą do sklepu z zapytaniem czy mają linkę na stanie bo w sobotę mi padła i sprzedawca powiedział że w takim aucie ta linka długo nie pochodzi...deamon pisze:linka z samoregulatorem to 100zł kosztuje :green_fuck: chociaz bez problemu da się założyć zwykłą
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 47 gości