Pierburg 2EE
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Pierburg 2EE
Mam ogolnie problemy z samochodem, odpalaniem jazda itp.
Jak myslicie warto kupic gaznik z tej aukcji i wymienic?
http://www.allegro.pl/item295391933_gaz ... gwara.html
Czy za tą kase lepiej przerobic troche i wsadzic webera? Tylko nie wiem czy dam rade...
Jak myslicie warto kupic gaznik z tej aukcji i wymienic?
http://www.allegro.pl/item295391933_gaz ... gwara.html
Czy za tą kase lepiej przerobic troche i wsadzic webera? Tylko nie wiem czy dam rade...
Zanim zaczniesz podejrzewac gaźnik upewnij się że :
> masz świeży filtr paliwa
> masz sprawną pompę paliwa (nie cieknie)
> masz sprawny i działający układ zapłonowy tzn : świeże kable, świeże świece, świeżą kopułkę i palec rozdzielacza no i prawidłowo ustawiony zapłon
> masz szczelne i poprawnie połączone węże podciśnienia (zwłaszcza ten z podstawy gaźnika)
> masz szczelną podstawę gaźnika (nie bierze przez nią lewego powietrza)
Dopiero wtedy zabierz się za gaźnik, jak chcesz to napisz swojego maila na PW to ci podesle info na temat budowy i diagnozy problemow z 2ee.
> masz świeży filtr paliwa
> masz sprawną pompę paliwa (nie cieknie)
> masz sprawny i działający układ zapłonowy tzn : świeże kable, świeże świece, świeżą kopułkę i palec rozdzielacza no i prawidłowo ustawiony zapłon
> masz szczelne i poprawnie połączone węże podciśnienia (zwłaszcza ten z podstawy gaźnika)
> masz szczelną podstawę gaźnika (nie bierze przez nią lewego powietrza)
Dopiero wtedy zabierz się za gaźnik, jak chcesz to napisz swojego maila na PW to ci podesle info na temat budowy i diagnozy problemow z 2ee.
TDPower
1. Filtr nowy
2. Pompa nie cieknie
3. Kable nowe, swiece nowe, reszty nie wiem
4. Sprawdze
5. Podstawa wymieniana 3 tyg temu
brzechu_lol@o2.pl
2. Pompa nie cieknie
3. Kable nowe, swiece nowe, reszty nie wiem
4. Sprawdze
5. Podstawa wymieniana 3 tyg temu
brzechu_lol@o2.pl
Siema. Przydałby sie schemat pierburga 2EE , prosiłbym schemat na samsungmhz@wp.pl
Lewy pas zaglądasz śmierci w twarz...a tak na marginesie... " CZERWONE SĄ SZYBSZE..:D "
jak chcesz to napisz swojego maila na PW to ci podesle info na temat budowy i diagnozy problemow z 2ee.
Ja też bym poprosił momek3@o2.pl
Pozdro
Ostatnio zmieniony śr sty 16, 2008 20:45 przez Momek, łącznie zmieniany 1 raz.
poszloMomek pisze:jak chcesz to napisz swojego maila na PW to ci podesle info na temat budowy i diagnozy problemow z 2ee.
Ja też bym poprosił momek3@o2.pl
Pozdro
TDPower