Potrzebuje zdjecie dwoch kluczykow - scyzorykow
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Potrzebuje zdjecie dwoch kluczykow - scyzorykow
Potrzebuje zdjecie dwoch kluczykow - scyzorykow (na jednym zdjeciu na juz) do ubezpieczenia AC. Potrzebuje takie zdjecie na juz, a niestety mam tylko jedna sztuke (dluga historia gdzie sa teraz moje drugie kluczyki)=> do ubezpieczenia potrzebuje dwie. Czy ktos z forowiczow moze zrobic takie zdjecie i podeslac mi na forum? Bede wdzieczny.
Ostatnio zmieniony sob sty 12, 2008 23:23 przez koltys, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Potrzebuje zdjecie dwoch kluczykow - scyzorykow
jakby ci ukradli nie daj boze kiedys auto to po zdjeciu i tak dojda ze to nie te, i nie wyplaca odszkodowania za kradziez, na dluzsza mete taki zabieg moze okazac sie zgubnykoltys pisze:Potrzebuje zdjecie dwoch kluczykow - scyzorykow (na jednym zdjeciu na juz) do ubezpieczenia AC. Potrzebuje takie zdjecie na juz, a niestety mam tylko jedna sztuke (dluga historia gdzie sa teraz moje drugie kluczyki)=> do ubezpieczenia potrzebuje dwie. Czy ktos z forowiczow moze zrobic takie zdjecie i podeslac mi na forum? Bede wdzieczny.
http://moto.allegro.pl/item294729053_sc ... ciski.html
[ Dodano: Sob Sty 12, 2008 23:05 ]
ps. masz zdjecie w aukcji
musza byc oba widoczne cale i to z numerem seryjnym:)Marioo pisze:http://moto.allegro.pl/item294729053_sc ... ciski.html
W temacie bylo tylko o zdeciu 2 kluczykow wiec spelnilem wymagania autora, niestety nie wiem w jaki sposob to chce wykorzystac bo do tej pory jak mialem doczynienia z AC to i tak chcieli przedstawienia kluczykow na zywo w celu sfotografowania i spisania wlasnie numerwo seryjnych zeby nie bylo ze jak mu ukradna to przyniesie inny kluczyk z nie wiedomego pochodzenia. pozdrawiam
dokladnieMarioo pisze:W temacie bylo tylko o zdeciu 2 kluczykow wiec spelnilem wymagania autora, niestety nie wiem w jaki sposob to chce wykorzystac bo do tej pory jak mialem doczynienia z AC to i tak chcieli przedstawienia kluczykow na zywo w celu sfotografowania i spisania wlasnie numerwo seryjnych zeby nie bylo ze jak mu ukradna to przyniesie inny kluczyk z nie wiedomego pochodzenia. pozdrawiam
kolega pewnie cos im sciemnil i dlatego na szybko chca zdjecie a potem i tak poprosza o orginaly:)
Re: Potrzebuje zdjecie dwoch kluczykow - scyzorykow
a ty na wykopaliskach pracujesz, odkop jakich mało:):)Mario19777791 pisze:Nie ma co w ten sposób kombinować przy ubezpieczeniu AC. Później nie daj Boże jakby doszło do wypłaty odszkodowania Towarzystwo Ubezpieczeniowe może powiedzieć nie i już.
przypuszczam, że chłopak już sobie dawno poradził z problemem:D