Gdzie jest nagrzewnica?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Gdzie jest nagrzewnica?
witam mam problem zwiazany chyba z nagrzewnica , z ogrzewania smierdzi borygo , wczesniej mialem wode zanim przyszly mrozy , i nic nie smierdziało, czy ona moze byc dziurawa bo co jakis czas musze dolewac ? czy da sie to naprawic i gdzie sie znajduje nagrzewnica ?za pomoc z góry dzieki.
Ostatnio zmieniony wt sty 08, 2008 22:54 przez rafalbazar, łącznie zmieniany 1 raz.
SPRZEDAM PRZYCISKI /WŁACZNIKI PODGRZEWANYCH FOTELI OD AUDI A4
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Kontakt:
No wiec tak : sa dwie opcje albo dajesz do mechanika albo robisz sam :
1) za nagrzewnice na dzien dobry placisz 250 zl jesli maja ta "tansza" plus 500-600 zlotych robocizna
2)wchodzisz na magiczny serwis www.allegro.pl i kupujesz nagrzewnice za 36zl plus przesylka, rezerwujesz sobie jakeis pare dni no chyba ze chcesz caly dzien przy aucie spedzic no to styknie jeden. Najwiecej roboty jest z wyciagneieceim i wsadzeniem tej nagrzewnicybo musisz duzo rzeczy porozkrecac ... jak chcesz wiedziec dokaldnie jak to zorbic to wejdz na szukajke i poszukaj mojego tematu bo ja juz kiedys poruszalem ten problem
... szukajka nie boli ...
1) za nagrzewnice na dzien dobry placisz 250 zl jesli maja ta "tansza" plus 500-600 zlotych robocizna
2)wchodzisz na magiczny serwis www.allegro.pl i kupujesz nagrzewnice za 36zl plus przesylka, rezerwujesz sobie jakeis pare dni no chyba ze chcesz caly dzien przy aucie spedzic no to styknie jeden. Najwiecej roboty jest z wyciagneieceim i wsadzeniem tej nagrzewnicybo musisz duzo rzeczy porozkrecac ... jak chcesz wiedziec dokaldnie jak to zorbic to wejdz na szukajke i poszukaj mojego tematu bo ja juz kiedys poruszalem ten problem
... szukajka nie boli ...
VW power :)
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
500-600 Nie skomętuje tego
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Kontakt:
rafalbazar, tu masz fotoporadę jak się z tą nagrzewnicą uporać:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=129364
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=129364
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
gdybym mial tyle zaplacic to bylo by to prawie polowa wartosci auta . wiec sam naprawiam takie rzeczy i dlatego uczestnicze w tym forum .21mariusz03 pisze: za nagrzewnice na dzien dobry placisz 250 zl jesli maja ta "tansza" plus 500-600 zlotych robocizna
SPRZEDAM PRZYCISKI /WŁACZNIKI PODGRZEWANYCH FOTELI OD AUDI A4
-
- Użytkownik
- Kontakt: