Soczewki d2s, jakie zarowki?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Soczewki d2s, jakie zarowki?
chce sobie zrobic lampy na soczewce do mk2, bede mial soczewy d2s powiedzcie mi jakie tam zarowki wchodza??
Ostatnio zmieniony ndz gru 23, 2007 22:23 przez ozik, łącznie zmieniany 1 raz.
brak podpisu
dobrze mowisz! ale mozna je przerobicQto pisze:Nie jestem pewny ale soczewki są chyba tylko do krótkich i przeciwmgielnych...do długich nie maozik pisze:bo potrzebuje jedna soczewe do krotkich druga soczewe do dlugich swiatel, to jakich mam szukac?
Poprawić jeżeli się mylę
soczewki ktore maja krotkie i dl to tylko biksenon (dostepne na d2s takze )
chcecie zobaczyc front na ksenonie d2s zapraszam do mnie 4xsoczewka
VW JEST BOGIEM, PREDKOŚĆ NAŁOGIEM, TURBO ZABAWĄ A ROZWAGA PODSTAWĄ !!!
nie chodzi jak zamontowac dl w soczewce bo to zalezy tylko od podpiecia odpowiednich kabli, ale caly widz polega na rozpraszaniu swiatla przez dana soczewke. tzn trzeba przerobic ja tak zeby rozpraszala swiatlo na calej powierzchni widzenia a nie jak krotkie tylko nisko, zaleznie od soczewki wyciaga sie przyslone i masz. a na jaka zarowke jest soczewka to juz zalezy co kupisz, chyba ze kupisz zestaw z biksenonem przystosowany do np h3 i tam jest obrotowa przyslona juz wbudowana ktora zminia snop swiatla krotkie/dlugieozik pisze:a jakie zarowki poza h4 daja dlugie swiatla?? na krotkie moze byc soczewa na h7 lub h1,
teraz chcial bym sie dowiedziec jaka zarowa na dlugie i jak zmontowac dlugie w soczewe
VW JEST BOGIEM, PREDKOŚĆ NAŁOGIEM, TURBO ZABAWĄ A ROZWAGA PODSTAWĄ !!!
- ManiekGLS
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
No jak juz temat to z tego sie dowiem na tronce nie ma Bixenonu do h7 wiec co ja mam w koncu kupic bo nikt mi nie moze doradzic abym miał bixenon na tych soczewkach D2S a u mnie pasuja tylko palniki wiec jakie mam kupic bo nie wiem?
Ostatnio zmieniony śr kwie 15, 2009 20:34 przez ManiekGLS, łącznie zmieniany 1 raz.
Klinika Krynica M-Modyfikacje,SWAP
Drive Slow But Low
Mk2 GTI viewtopic.php?p=2552931#2552931" onclick="window.open(this.href);return false;
Mk1 GTI viewtopic.php?t=195507" onclick="window.open(this.href);return false;