Reset komputera w silniku 2.0 2E
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- kiler_444
- Ma gadane
- Kontakt:
Reset komputera w silniku 2.0 2E
Jak resetuje sie komputer w silniku 2.0 2E ????
Ostatnio zmieniony sob gru 15, 2007 22:13 przez kiler_444, łącznie zmieniany 1 raz.
SPRZEDAM UCHWYTY NA KLUCZE PŁASKIE http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=276181
kiler_444
kiler_444
- kiler_444
- Ma gadane
- Kontakt:
No mi się wydaje że na awaryjnym trybie ma gorszę parametry ale mniejsza z tym.
Jeszcze jedno. Jak ktos by wiedział na temat problemu z wolnymi obrotami w takim silniku.
Wczoraj opisałem problem.Temat : problemy z silnikiem 2.0 2E
Jeśli ktoś mogły mi coś doradzić to byłbym bardzo wdzięczny
Jeszcze jedno. Jak ktos by wiedział na temat problemu z wolnymi obrotami w takim silniku.
Wczoraj opisałem problem.Temat : problemy z silnikiem 2.0 2E
Jeśli ktoś mogły mi coś doradzić to byłbym bardzo wdzięczny
SPRZEDAM UCHWYTY NA KLUCZE PŁASKIE http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=276181
kiler_444
kiler_444
zwróć na jedno uwagę !!! że po odłączeniu klem na jakis czas (nie jest to ściśle okreslone ) po wyłączaj wszystkie dodatkowe odbiorniki typu dmuchawa radio i inne musisz odpalić go bez obciążenia tymi odbiornikami i jedna zasada na wolnych obrotach bez ingerencji w pedał gazu czy inne urządzonka silnik sam powinien się doprowadzic do stanu kiedy właczy się 2 razy wentylator chłodzenia wtedy juz po zgaszeniu auta mozesz go normalnie exploatowac
po tej operacji mozna spodziewac sie np l stabilniejszych obrotów (ogólnie leprzej pracy silnika ) z tym ze nie zawsze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
po tej operacji mozna spodziewac sie np l stabilniejszych obrotów (ogólnie leprzej pracy silnika ) z tym ze nie zawsze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Paweł Marek
- V.I.P.
nie resetujemy komputera w starszych modelach 2E z wtryskiwaczem rozruchowym, ponieważ niema zasilanej pamięci. Reset jest po każdym wyłączeniu zapłonu.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.