żółta oliwiarka na desce rozdzielczej Co może oznaczać ??
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
żółta oliwiarka na desce rozdzielczej Co może oznaczać ??
Posiaram GOLFA V i Podczas jazdy wyświetliła mi się żółta Oliwiarka na fali co ona oznacza ?? I olej wymieniłem i jest wciąż to samo Proszę o odpowiedź i z Góry dziękuje
$ BUKSIA $
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
- maryjan
- Gadatliwa bestia
Żółta oliwiarka wskazuje na zbyt niski stan oleju w silniku. Ale wcześniej pisałeś, że olej został wymieniony (mam nadzieję, że zgodnie z instrukcją), więc odpada ta koncepcja.
Jedyne co pozostaje Tobie zrobić, to sprawdzenie samego czujnika, układu elektrycznego (gniazda), lub podjechanie do kogoś kto posiada VAG.
Pozdrawiam
Jedyne co pozostaje Tobie zrobić, to sprawdzenie samego czujnika, układu elektrycznego (gniazda), lub podjechanie do kogoś kto posiada VAG.
Pozdrawiam
Dziki
mnie sie tez kiedyś zaświeciła, było połowa stanu. potem wymieniłem bo akurat był termin i dalej świeciła. a potem zdjąłem kleme z aku, bo przewód wymieniałem i jak podpiąłem to już sie nie świeciła. na VAGu nic nie pokazywało, inspekcje były wykasowane.
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
dokladnie na odwrotTomek one pisze:Witam żółta oliwiarka wskazuje cisnienie oleju w silniku czerwona poziom
prawdopodobnie masz walniety wylacznik krancowy przy masce silnika i to dlatego.Cinek pisze:. potem wymieniłem bo akurat był termin i dalej świeciła. a potem zdjąłem kleme z aku, bo przewód wymieniałem i jak podpiąłem to już sie nie świeciła
ziko9,
jesli poziom oleju pasoje to sprawdz wylacznik przy masce ten w zamku machy
pozdr.
voss
voss
nie mam czegoś takiego, w dwójkach nie montowalivoss pisze: prawdopodobnie masz walniety wylacznik krancowy przy masce silnika i to dlatego.
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...