Problem z diagnostyką auta ?

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

MaciejW
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Problem z diagnostyką auta ?

Post autor: MaciejW » wt lis 06, 2007 15:28

Panowie bylem wstepnie zapytac fachmanów w mojej miejscowosci ile to kosztuje podlaczenie do kompa i spr ew.bledów.wiec dowiedzialem sie ze bagatela 50zeta!!,ale fachowcy stwierdzili narazie teoretycznie ze w mk3 ,z roku 92-93 są problemy z diagnostyką ze komp sie moze nie kominikowac,nadodatek mowią ze niewiadomo czy bledy skasują czy sie nie pojawią woglule w programie nie umioli znalesc tego silnika,pytanie czy faktycznie moze tak byc ze nieda sie podlaczyc zdiagnosowac mojego auta ?oczywisc zlącze jest,czy tez od razu lepiej jechac gdzie indziej ?

Itor
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Re: Problem z diagnostyką auta ?

Post autor: Itor » wt lis 06, 2007 15:33

MaciejW pisze:Panowie bylem wstepnie zapytac fachmanów w mojej miejscowosci ile to kosztuje podlaczenie do kompa i spr ew.bledów.wiec dowiedzialem sie ze bagatela 50zeta!!,ale fachowcy stwierdzili narazie teoretycznie ze w mk3 ,z roku 92-93 są problemy z diagnostyką ze komp sie moze nie kominikowac,nadodatek mowią ze niewiadomo czy bledy skasują czy sie nie pojawią woglule w programie nie umioli znalesc tego silnika,pytanie czy faktycznie moze tak byc ze nieda sie podlaczyc zdiagnosowac mojego auta ?oczywisc zlącze jest,czy tez od razu lepiej jechac gdzie indziej ?
co to z aproblem sprawdzic jak sie nie polacza to odjezdzasz nic nie placac, cena 50 zeta to nieduzo u mnie wolaja 70-80 zl

MaciejW
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: MaciejW » wt lis 06, 2007 16:10

pyttanie czy moga cos zepsuc bardziej niz naprawic ?

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » wt lis 06, 2007 16:31

Mam 2E z 93, żadnych kłopotów z komunikacją nie było, sczegółów jaki inetefejs itd nie podam bo znajomy mi robił. A kasowanie czegokolwiek jest niepotrzebne w tym wtrysku. Chyba że chcesz mieć wyczyszczone błędy sprawdzać czy pojawią si e ponownie. O problemach z komunikacją to słyszałem tylko że dotycza ABS-a z rocznika modelowego 92
Ostatnio zmieniony wt lis 06, 2007 16:33 przez Paweł Marek, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”