Zgasł i nie pali
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zgasł i nie pali
Pewnego razu jak codzień chciałem pojechać do pracy i odpalam mojego golfika i chce jechać ą tu nagle mi zaczyna gasnąć i sie dusić ja mu w pedał a on zgasł. Próbuje odpalić i nic, nawet nie łapie. Następnego dnia sprawdzam czy jest iskra na świecach, patrze że jest. Myślałem że może się benzyna skończyła bo miałem mało ale po dolaniu dalej to samo. Dzisiaj z bratem coś kombinowaliśmy i silnik łapie jak mu dmuchałem sprężonym powietrzem w gaźnik ale jak przestałem to od razu gaśnie. Sam nie wiem co to może być, tak jakby miał za mało powietrza. Ale dziwna sprawa że to się stało tak nagle.
Mój silnik to 1.3 benzyna gaźnik to pierburg ale nie wiem jaki (nie za bardzo się w tym orientuje) rocznik '89.
Może ktoś mógłby mi pomóc bo nie widzi mi się latać na piechotę 6km do pracy.
Mój silnik to 1.3 benzyna gaźnik to pierburg ale nie wiem jaki (nie za bardzo się w tym orientuje) rocznik '89.
Może ktoś mógłby mi pomóc bo nie widzi mi się latać na piechotę 6km do pracy.
Ostatnio zmieniony śr paź 31, 2007 16:32 przez randalfik, łącznie zmieniany 1 raz.
J abym sprawdził pompkę na krótko. Może nie pompa a jej elektryka padła. Czy może masz pompkę na bloku?
Ostatnio zmieniony wt lis 06, 2007 00:55 przez jhosef, łącznie zmieniany 1 raz.