Wymiana pręta napinacza alternatora
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Wymiana pręta napinacza alternatora
Witam mam prośbę o poradę w golferku mojej żonki wytarłą sie tulejka oraz pręt napinający pasek alternatora tak na głębokość ok. 1mm.chcę go oczywiście wymienić ,PYTANIE mam tego rodzaju czy pręt napinacza jest tej samej długości i średnicy w silnikach 1,8 90KM a takim jak ma żona 1,9 tdi 1z PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEĆ dziękuję z góry.
- mariachi
- Użytkownik
- Kontakt:
tego nie wiem, ale jakbyś potrzebował to mogę ci podać nr fabryczny tej tulejki, z tym, że jutro rano, bo teraz nie mam jej przy sobie,
Jak nie masz to nr sie przyda, bo tej tulejki nie ma w katalogu, nawet w ETCE (niby występuje z całym mocowaniem) , a normalnie można dostać osobno, za jakieś ok 10zł, w ASO albo INTERCARSIE .
Jak nie masz to nr sie przyda, bo tej tulejki nie ma w katalogu, nawet w ETCE (niby występuje z całym mocowaniem) , a normalnie można dostać osobno, za jakieś ok 10zł, w ASO albo INTERCARSIE .
- mariusz75
- Forum Master
- Kontakt:
Napinacz paska alternatpra (kompletny- plastikowa rolka, metalowy pręt i sprężyna zamknięta w czarnej metalowej puszce ) do silnika TDI ( 1z, AFN ) pasuje tylko oryginalna, nie dopasujesz napinacza od innego modelu silnika, benzynowego czy diesla lub turbo diesla.
DIAGNOSTYKA SILNIKÓW TDI
wymiana rozrządów, kompleksowe naprawy
okolice POZNANIA
Info: PW, GG, lub 502 813 462
MOJA CZARNA PEREŁA TDI XX JAHRE
wymiana rozrządów, kompleksowe naprawy
okolice POZNANIA
Info: PW, GG, lub 502 813 462
MOJA CZARNA PEREŁA TDI XX JAHRE