problem z odpaleniem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
problem z odpaleniem
Witam, takich postów bylo zapewne wiele, czesc czytalem ale nie znalazlem potrzebnych informacji i nie bylo tego co "mnie boli"
Problem jest następujacy, posiadam golfa III 1.6 i od wczoraj nie moge odpalic auta, probowalem tyle razy az rozladowalem akumulator, dzis podlaczalem na kablach z auta kolegi i dalej nie chcial odpalic, podejrzewam ze uszkodzony jest immobiliser, bo rozrusznnik kreci paliwo jest a auto niezaskakuje, jezdzilo normalnie do wieczora a rano juz nie odpalilo, czy ktos ma jakies sugestie co to moze byc ? jak sprawdzic co to za problem lub najlepiej jak go naprawic....
Bardzo bym prosil o pomoc gdyz jak kazdy wie.... bez auta jak bez reki.
Pozdrawiam
Problem jest następujacy, posiadam golfa III 1.6 i od wczoraj nie moge odpalic auta, probowalem tyle razy az rozladowalem akumulator, dzis podlaczalem na kablach z auta kolegi i dalej nie chcial odpalic, podejrzewam ze uszkodzony jest immobiliser, bo rozrusznnik kreci paliwo jest a auto niezaskakuje, jezdzilo normalnie do wieczora a rano juz nie odpalilo, czy ktos ma jakies sugestie co to moze byc ? jak sprawdzic co to za problem lub najlepiej jak go naprawic....
Bardzo bym prosil o pomoc gdyz jak kazdy wie.... bez auta jak bez reki.
Pozdrawiam
no przewody 8tys przejechane swiece 12 tys, przeczyscilem wszystko i na kopulce tez, iskra jest bo az mnie kopło, teraz przypuszczam ze to pompa, jak podepne pod komputer powie mi ze pompa ?? jak myslicie czy z popychu odpali bo do mechanika jakos dojechac trzeba, a lawety wolac mi sie nie usmiecha...
- Paweł Marek
- V.I.P.
jak masz dostep do sprawnej cewki to podlacz i zobaczysz czy zapali tak jest najprosciej w sklepie widzialem za 120zł
Ostatnio zmieniony ndz paź 21, 2007 12:35 przez norek111, łącznie zmieniany 1 raz.
okej, na jutro bede mial cewke od toledo, taki sam motorek tam jest wiec powinno byc okej, odezwe sie w poniedzialek wieczorem i powiem co i jak, tymczasem bardzo Wam dziekuje za pomoc...
Pozdrawiam
[ Dodano: 22 Paź 2007 18:30 ]
no jednak cewki od toledo nie bedzie bo ono bylo po wypadku i cewka jest uszkodzona, no nic jutro jade go zawiesc do jakiegos warsztatu bo tak odrazu prawie w ciemno cewki kupowac nie bede, a oni beda wiedziec raczej na 100%, tak czy inaczej dziekuje wszystkim za pomoc.
pozdrawiam
Pozdrawiam
[ Dodano: 22 Paź 2007 18:30 ]
no jednak cewki od toledo nie bedzie bo ono bylo po wypadku i cewka jest uszkodzona, no nic jutro jade go zawiesc do jakiegos warsztatu bo tak odrazu prawie w ciemno cewki kupowac nie bede, a oni beda wiedziec raczej na 100%, tak czy inaczej dziekuje wszystkim za pomoc.
pozdrawiam