siema...w tym prawym lusterku byly jeszcze dwa kable ale schowane bo na poczatku widzialem tylko 3 i nie chodzilo sterowaniw gra dol a teraz mam 5 z lusterka prawego i ktory do ktorego podlaczyc aby dzialalo prawo-lewo i gora-dol? bo probowalem teraz z tymi 5 ale i tak nie chce chodzic gora dol :/ Mam:
WTYCZKA
bialy, czarny, czar-nieb (zarowka w mierniku zapala jak sterownik wezme w lewo), braz-zolty (jak steronik w dol) = 4 kable
LUSTERKO
bial-nieb, czarny, czarno-czerw,czarno-taki jakis jasny czerw, bialy = 5 kabli z lusterka..
Jak je polaczyc, ktory do ktorego aby dzialalo wszystko ok? pomocy
Prawe lusterko elek, jak polaczyc kolory kabli
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.

We wtyczce od strony auta brak ci kabla brązowego z masą.
Zaznaczyłem ci we wtyczce słupka drzwi gdzie jest kabel masowy, do niego się podłącz i dorób brakujący kabelek. Od lusterka dwa kable mają u ciebie nieco inne kolory. Te które się zgadzają (głównie biały i czarny bo to graznie) podłącz jak na fotce, dwa z pozostałych drogą prób i błędów, zresztą tylko trochę paskiem się różnią.
Ponieważ jesteś wzruszająco wytrwały, nie zrażasz się krytyką, to poszedłem i specjalnie dla ciebie zdjąłłem tapicerkę żeby fotkę zrobić.
Ostatnio zmieniony ndz paź 14, 2007 18:11 przez Paweł Marek, łącznie zmieniany 1 raz.