demontarz bocznego plastiku
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
demontarz bocznego plastiku
Potrzebuje sciagnac ten plastik pomiedzy drzwiami kierowcy a pasazera po lewej stronie(osłania pas bezpieczenstwa), cos tam zaczyna mi skrzypiec i mnie to wnerwia, wiec musze to rozpruc. Jak ktos wie jak to sciagnac to prosze o porade, nie chce czegos urwac, bo i tak wystarczajaco skrzypi bez sciagania, poradcie co zrobic, czyms posmarowac, podkleic guma, zeby nie skrzypiało, to samo mam z prawymi drzwiami zaraz przy głosniku na dole, tez cholera skrzypi, a wszystko przez te nasze polskie drogi.
Ostatnio zmieniony pn sie 27, 2007 16:25 przez cylinder, łącznie zmieniany 1 raz.
- Maćko1979
- Użytkownik

- Kontakt:
U góry tego poszycia jest śrubka ale są jeszcze takie haczyki na dole. Trzeba górę lekko odgiąć i ciągnąć do góry cały panel. Nie jest to łatwe bo ten plastik jest dosyć kruchy ale próbuj.... Może ci się uda. A tym skrzypieniem to bym się nie przejmował bo znając nasze drogi za moment zacznie ci coś innego skrzypieć. Mój znajomy mówi jak coś ci stuka w aucie zrób głośniej radio i po bólu..
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/294 ... 3cf82.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/294 ... 3cf82.html
Ostatnio zmieniony pn sie 27, 2007 17:12 przez Maćko1979, łącznie zmieniany 2 razy.
Diagnoza autek z rodziny VW (również Ford GALAXY) i gniazdem OBD (na razie tylko) również z CAN!!!!! Warszawa i okolice. Po informacje zapraszam na PW.
Golfika już nie ma została POLÓWECZKA.
z tym radiem to masz racje, tylko jak podkrece muzyke to znowu trzeszczy mi tapicerka boczna na drzwiach w okolicy głosnika po prawej stronie, i znowu mi podnosi cisnienie, wówczas odsuwam szybe i słucham buczenia ze sportowego tłumika, bo przynajmniej zagłuszy mi troche te skrzypienia, jak nie z lewa to z prawa. Ale co bedzie jak zacznie padac deszcz, mówie Ci stary jak nie urok to sra.. a.
Ostatnio zmieniony pn sie 27, 2007 17:18 przez cylinder, łącznie zmieniany 1 raz.
- Maćko1979
- Użytkownik

- Kontakt:
Wiem jak to jest mi coś trzeszczy w prawych drzwiach podczas hamowania... nie wiem co rozbierałem drzwi już tysiąc razy i jak trzeszczało tak trzeszczy ja na dokładkę mam obniżone zawieszenie więc wogóle potrójnie odczuwam nierówności....
Diagnoza autek z rodziny VW (również Ford GALAXY) i gniazdem OBD (na razie tylko) również z CAN!!!!! Warszawa i okolice. Po informacje zapraszam na PW.