Oświetlenie pokręteł nawiewu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
kupszczelisty
- Gadatliwa bestia

- Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
- Kontakt:
Oświetlenie pokręteł nawiewu
Co zrobić z pokrętłami nawiewu, nie umiem nic znaleźć na forum, kiedyś widziałem na allegro taką pajenczynke którą się wstawia wokół pokręteł ale tego też nie umiem znaleźć, a Wy jakie macie sposoby?
Najlepszy posób zmienienia podświetlania to jest wymienić te plastikowe osłonki koło żarówki na inne.Ja osobiście je wywale i wsadze mocniejszą żarówkę, super to wtedy wgląda:)
Link który pokazuje jak to zrobić
Link który pokazuje jak to zrobić
Ostatnio zmieniony pn sie 27, 2007 13:45 przez kamxp125, łącznie zmieniany 1 raz.
kupujesz giętki neon na allegro , zdejmujesz panel i montujesz go od tyłu w panelu .... jeżeli chcesz mieć czerwone cyferki i ogrzewanie , to wystarczy pod neonem maznąć farbą fluorescencyjną czerwoną
Co do samych pokręteł to kupujesz diodę i wkładasz ja w pokrętło razem z rezystorem ... lub przyklejasz do światłowodu
Co do samych pokręteł to kupujesz diodę i wkładasz ja w pokrętło razem z rezystorem ... lub przyklejasz do światłowodu
Ostatnio zmieniony pn sie 27, 2007 13:46 przez damcio151, łącznie zmieniany 1 raz.