zmiana przednich lamp
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Technicznie nie ma problemu z wymianą takich lamp (VW zaleca spryskiwacze przy ksenonkach a niemczech to nawet obowiązek ich posiadania). Jednak zastanów się po co. Jeżdzimy po kraju 24h z zapalonymi więc chcesz na to poświęcić drogie ksenonki? Ja szukam tańszych na diodach, jako światła dzienne. Pobierają mało energii i są dosyć żywotne. Ale nie chcę cię urazić czy coś w tym rodzaju. Mnie też się podobają ksenonki.
Ostatnio zmieniony pt sie 24, 2007 22:46 przez Meduza, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki
- Maćko1979
- Użytkownik

- Kontakt:
Wymiana na ksenony to nie problem ale przy ksenonach jest coś takiego jak system automatycznego poziomowania żeby nie oślepiać (nie ma przy włączniku świateł pokrętełka od regulacji góra dół), do tego jeszcze wiązka elektryczna itd. Więc żeby nie wchodzić w konflikt z prawem trzeba jeszcze poświęcić trochę kasy. Lepiej poszukaj coś na diodkach jak pisał Meduza, może nie będzie takiego efektu jak ksenon ale zaoszczędzisz trochę kasiorki. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pt sie 24, 2007 23:07 przez Maćko1979, łącznie zmieniany 1 raz.
Diagnoza autek z rodziny VW (również Ford GALAXY) i gniazdem OBD (na razie tylko) również z CAN!!!!! Warszawa i okolice. Po informacje zapraszam na PW.
Golfika już nie ma została POLÓWECZKA.
Golfika już nie ma została POLÓWECZKA.
jak kupisz pożądne żarówki a nie badziewie z chin to nie wiesz co to wymiana, latam na oryginalnych lampach od dwóch lat zawsze na światłach i jeszcze nie nawaliły . Samopoziomowania nie mam, ale jak masz ustawione światła tak jak powinny to też nikt sie nie burzy a oryginalna regulacja wysokości działa więc zawsze możesz obniżyć,pozdr
Każdemu brakuje-jednemu do jachtu,drugiemu do chleba
klimatyzacje-serwis i ozonowanie
klimatyzacje-serwis i ozonowanie