oryginaly klocki/tarcze a allegro

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Outi
Nowicjusz
Nowicjusz

oryginaly klocki/tarcze a allegro

Post autor: Outi » wt sie 21, 2007 16:05

czolem , kupowal ktos kiedys z ukladu hamulcowego na allegro? chcialbym kupic nowe na przod i tyl brembo np ale boje sie podrobek itd. Warto nie warto ? o to jest pytanie , bo to w koncu hamulce.

Awatar użytkownika
wolfzan
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: wolfzan » wt sie 21, 2007 16:17

Moim zdaniem szkoda zachodu. W sklepie ceny są porównywalne, nie płacisz przy tym za przesyłkę, poza tym jeżeli coś jest nie tak to zawsze możesz sobie wymienić. Kupując na allegro jest już większy z tym problem no i jest to praktycznie nie opłacalne :smoke:

seb0s
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: seb0s » wt sie 21, 2007 16:33

Wiatam!

Ja w maju kupiłem na Allegro zestaw na przód tarcze Bremo i klocki Ferrodo, hamują bardzo dobrze i nie ma z nimi żadnych problemów, a cena w porównaniu ze sklepem była niższa, nawet jak doliczyłem koszty przesyłki.

Oceń mojego Golfa:
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=64620&postdays=0&postorder=asc&start=15

Awatar użytkownika
wolfzan
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: wolfzan » wt sie 21, 2007 16:38

seb0s pisze:Wiatam!

Ja w maju kupiłem na Allegro zestaw na przód tarcze Bremo i klocki Ferrodo, hamują bardzo dobrze i nie ma z nimi żadnych problemów, a cena w porównaniu ze sklepem była niższa, nawet jak doliczyłem koszty przesyłki.

Co do ceny to wszystko zależy tylko i wyłącznie od sklepu. U mnie jest jeden, w którym jest na prawdę tanio, także nie bawiłem się w Allegro. Wszystko jest kwestią gustu i każdy może zrobić jak uważa :smoke: :kufel:

jaszczur
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: jaszczur » wt sie 21, 2007 16:42

Outi, ja tam do takowej formy zakupu nie mam zastrzezeń,ale jedna rzecz co bedzie kolego jak sie okaże,że nie te dostałes ile trzeba czekać aby zwrócić,wiadomo przesyłki itp a z nasza kochana pocztą róznie bywa ja jestem za kupowaniem w sklepie bo widze co biopre i nie ma problemu ze zwrotem.Jedyna dla ciebie jeszce taka wskazówka przed kupnem tarcz zmierz sobie ich srednicę bo są do twojego motoru 2 rodzaje i zerknj na tył jaki masz system hamulcowy,dlaczego ano dlatego,że coś wiem na ten temat koledze dragon5555 zamawiałem w hurtowni skończyło sie na tym,że foty zacisków mi powysyłał

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”