Brak podświetlenia deski i przycisków
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Brak podświetlenia deski i przycisków
Witam , panowie mam taki problem, a mianowicie u mojego ojca w pasku B3 od jakiegoś czasu nie ma wogóle podświetlenia wewnątrz auta, bezpieczniki sprawdałem, pozycja świeci normalnie, nie moze to byc raczej wina zarówek bo nie świecą nie tylko zegary ale takze wszystki włączniki. Dodam ze jakis czas temu było tam podłączane radio i wtedy było coś takiego ze jak na włączonym radiu ząświeciło sie pozycje to radio sie wyłączało, znajomy ojcu podłączył ze po włączeniu świateł radio juz nie gaśnie ale teraz nie ma podświetlenia wskaźników. Jak myslicie co to moze byc ?
Re: Brak podświetlenia deski i przycisków
Albo przerwał się kabel który idzie od włącznika i po przekreceniu zapala się podświetlenie albo włącznik świateł wyzionoł ducha- co sie zdarza. Najpierw podmieniłbym włącznik i sprawdził czy to nie jego wina, a potem szukał przyczyny. Moze magik cos namiszał i nie wiedział gdzie poszukac plusa i coś nakombinowałszatanek pisze:Witam , panowie mam taki problem, a mianowicie u mojego ojca w pasku B3 od jakiegoś czasu nie ma wogóle podświetlenia wewnątrz auta, bezpieczniki sprawdałem, pozycja świeci normalnie, nie moze to byc raczej wina zarówek bo nie świecą nie tylko zegary ale takze wszystki włączniki. Dodam ze jakis czas temu było tam podłączane radio i wtedy było coś takiego ze jak na włączonym radiu ząświeciło sie pozycje to radio sie wyłączało, znajomy ojcu podłączył ze po włączeniu świateł radio juz nie gaśnie ale teraz nie ma podświetlenia wskaźników. Jak myslicie co to moze byc ?