Gdzie kupić linke podnoszenia fotela kierowcy??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Gdzie kupić linke podnoszenia fotela kierowcy??
Witam! Gdzie mozna kupić taką linke i jak ją wymienić, bo na forum znalazłem tylko porade dla mk2 a podobno w mk3 linka jest w pancerzyku i wogole..
Ostatnio zmieniony czw cze 14, 2007 09:47 przez zbyszegk, łącznie zmieniany 1 raz.
kupic najlepiej w aso bo cena nie powinna zwalic z nog i wydaje mi sie ze w sklepach motoryzacyjnych raczej tego nie bedzie, chyba ze masz jakis szrot niedaleko to najlepiej tam sie udaj. A jeśli chodzi o wymiane to najlepiej wymontuj caly fotel i od spodu bedziesz mial idealne doscie i poradzisz sobie bez problemu. Demontujesz raczke do podnoszenia i reszta to juz banał
Zbieram na Passata B5 TDI.Kiedy zbiore nie wiadomo.Zainteresowanych sponsoringiem zapraszam na priv xD
OBNIŻENIU ZAWIECHA MÓWIE STANOWCZE NIE!
OBNIŻENIU ZAWIECHA MÓWIE STANOWCZE NIE!
-
greg
no polemizowałbym, bo jednal trzeba będzie podwinać tapicerke oparcia tak mniej więcej do połowycegla66 pisze:Demontujesz raczke do podnoszenia i reszta to juz banał
thomas24, która linka pękła - ta dłuższa czy ta krótsza?
Ostatnio zmieniony czw cze 14, 2007 13:43 przez greg, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.

na pewno sklepy motoryzacyjne w mojej okolicy mają układ z firmą dorabiającą linki w Kraku na zakopiaskiej.thomas24 pisze:Gdzie mozna kupić taką linke
Zaniosłem starą na wzór, za dwa dni odebrałem nową. 20 Zeta. Solidniej wygląda jak fabryczna.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Zgadzam sie bardzo dobrze dorabiaja linki i wszystkie ciegna i naprwde nie jest drogo. Na zakopianskiej przy samym koncu na gorce na przeciwko kosciola.Paweł Marek pisze:na pewno sklepy motoryzacyjne w mojej okolicy mają układ z firmą dorabiającą linki w Kraku na zakopiaskiej.thomas24 pisze:Gdzie mozna kupić taką linke
Zaniosłem starą na wzór, za dwa dni odebrałem nową. 20 Zeta. Solidniej wygląda jak fabryczna.
[img]http://images20.fotosik.pl/404/391db8446f84df4d.jpg[/img]