problem z moca w 1Z
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
problem z moca w 1Z
witam jak w temacie mam problem z moca w 1Z mianowicie tak: na poczatku po wirusie auto szarpało mi na 2 gim biegu przy ok 1200obr pojechałem zmniejszyc dawke paliwa uspokoiło sie, za niedługo szarpał tylko na 5tym biegu przy ok 1800,1900obr potem teraz czasami rozpedza sie do 120km/h a jak odejme gazu i wcisne powoli to z wolno dojdzie do 140-150km/h i tak jakby odcinał zapłon zmostkowałem przewody od n75 była poprawa tylko ze dziwi mnie jeden fakt ze auto staje przy 3800obr problemy zaczynaja sie w sumie od 3200obr moze raz udało mi sie go dociagnac do 4tys i predkosc max to tylko 170km/h po wirusie powienienem spokojnie miec przeciez ok 190km/h motor mam zdrowiutki wczoraj ogladałem suszarkw w super stanie wirnik bez luzu dbam dobrze o auto tylko nie wiem jak trupa wyleczyc z tych dolegliwosci bardzo mile widziane sugestie i czekam na odp.pozdrawiam
soft jest super i chodziło wszystko dobrze dopiero po 2 m=cach lipa ale wiem napewno ze to n75 takze darujcie sobie z tymi softami bo to zadna filozofia zrobic taki program kazdy sie podnieca ze chamuja auta i robia program do danego motora smiac mi sie chce wiekszosc leci ze standardów tylko mowia to dla własciciela auta a on biedny wierzy i niech tak bedzie takze temat zamykam problem rozwiazałem.pzdr