Jak podlaczyc automatyczny włącznik świateł

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
chowano
Nowicjusz
Nowicjusz

Jak podlaczyc automatyczny włącznik świateł

Post autor: chowano » sob kwie 28, 2007 17:29

witam
kupilemna allegro automatyczny wlacznik swiatel i potrzebuje pomocy gdzie znalesc odpowiednie kable i jakje podlaczyc
1.przewod laczacy kontrolke ladowania z alternatorem
2.teraz sa dwa przewody ktore trzeba podlaczyc rownolegle do przewodow dochodzacych do fabrycznego wlacznika swiatel postojowych
3.dwa przewody nalezy podlaczyc rownolegle do przewodow dochodzacych do fabrycznego wlacznik swiatel mijania
4.masa to akurat wiem jak podlaczyc:)

z gory dzieki za wszelka pomoc
Ostatnio zmieniony sob kwie 28, 2007 22:30 przez chowano, łącznie zmieniany 1 raz.

daro31ie
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Re: automatyczny włącznik świateł

Post autor: daro31ie » sob kwie 28, 2007 20:32

chowano pisze:witam
kupilemna allegro automatyczny wlacznik swiatel i potrzebuje pomocy gdzie znalesc odpowiednie kable i jakje podlaczyc
1.przewod laczacy kontrolke ladowania z alternatorem
2.teraz sa dwa przewody ktore trzeba podlaczyc rownolegle do przewodow dochodzacych do fabrycznego wlacznika swiatel postojowych
3.dwa przewody nalezy podlaczyc rownolegle do przewodow dochodzacych do fabrycznego wlacznik swiatel mijania
4.masa to akurat wiem jak podlaczyc:)

z gory dzieki za wszelka pomoc
Sprecyzuj bo nie roumiem wszystkiego!
:okej:

nie ma glupich ludzi sa tylko trosze inni

bizak
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: bizak » ndz kwie 29, 2007 09:08

chowano pisze:1.przewod laczacy kontrolke ladowania z alternatorem
,
najlepiej pod wiazke idaca do licznika (przy liczniku gdzies) ale sam nie wiem jaki to kabel, poszukaj na forum gdzies opis wtyczki licznika, gdzies to kiedys widzialam i tam bedziesz mial
chowano pisze:2.teraz sa dwa przewody ktore trzeba podlaczyc rownolegle do przewodow dochodzacych do fabrycznego wlacznika swiatel postojowych
a tutaj pod wiazke ktora idzie do wlacznika siatel,

zobacz tutaj moze ten temat ci cos pomoze kolega szlapon, probowal tam cos przedstawic na schemacie i tam jest schemat wlacznika swiatel, tak ze powinienes znalesc odpowiednie przewody
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=87076

Pozdrawiam Bizak

Awatar użytkownika
chowano
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: chowano » śr maja 02, 2007 14:58

bizak pisze:a tutaj pod wiazke ktora idzie do wlacznika siatel,
wiem ze do wlacznika swiatel ale nie mam pojecia do ktorych kabli to podlaczyc wiec byl bym bardzo wdzieczny jak by ktos podal mi kolory kabli i ten odladowania kolo licznika

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”