MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Kamel, nie ma fałd światło sie odbija dach jest zrobiony PRO a na folie 10 lat gwarancji
Ostatnio zmieniony czw mar 18, 2010 14:49 przez showtime, łącznie zmieniany 1 raz.
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
to może dla Ciebie jest to lansem, bo dla mnie nie bardzo, a tak szczerze to golf raczej nie jest postrzegany jako samochód do szpanu na ulicach bo nie ma czym za bardzoshowtime pisze:Najwiekszy lans to przejechac po rynku głównym MK4 zwlaszcza wieczorem w piatek/sobote warto nawet zapłacić mandat za złamanie zakazu wjazdu, ale spojrzenia ludzi bezcenne
No właśnie tak się zastanawiałem czy światło czy może dach miałeś po jakichś przygodachshowtime pisze:Kamel, nie ma fałd światło sie odbija
Ale ogólnie ładnie to wyszło
Zobaczymy jak to będzie wyglądało na jesieni po upałach i w przyszłym roku po kolejnej zimie
Hehe W sumie to racjaMaciekVW pisze:to może dla Ciebie jest to lansem, bo dla mnie nie bardzo, a tak szczerze to golf raczej nie jest postrzegany jako samochód do szpanu na ulicach bo nie ma czym za bardzo
No chyba, że byłoby to 25th albo R32
Bo w przypadku ładnie zrobionego MK1 to już inna bajka
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
dla 99% ludzi 25th i R32 wygląda jak zwykły golf i niewidzą tej róznicyKamel pisze:No chyba, że byłoby to 25th albo R32
tak zapomniałem dodać że "jedynka" stała się już kultowa i zwłaszcza ładne cabrio zrobiło by o wiele większe wrażenie niż mk4Kamel pisze:Bo w przypadku ładnie zrobionego MK1 to już inna bajka
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
MaciekVW, jesli masz ładne, zadbane MK4 na dobrej feldze to wiele osób na to auto patrzy. Wiem jak stoje w korku czy na swiatlach i jakie mile jest jak ktos pokazuje na moje koła i mowi ze są spoko a spotkalem sie z tym już ładnych pare razy.
Wiadomo nie jest to to samo co przejazdzka Jagiem mojego taty, którego chromy swiecą się jak psu ***** ale i tak jest fajnie. Masz WŁASNE, zadbane auto i to sie liczy.
Wiadomo nie jest to to samo co przejazdzka Jagiem mojego taty, którego chromy swiecą się jak psu ***** ale i tak jest fajnie. Masz WŁASNE, zadbane auto i to sie liczy.
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- silveradrien
- Mały gagatek
MaciekVW pisze:to może dla Ciebie jest to lansem, bo dla mnie nie bardzo, a tak szczerze to golf raczej nie jest postrzegany jako samochód do szpanu na ulicach bo nie ma czym za bardzo
nie popadajmy w megalomanie
moje mk4: viewtopic.php?f=89&t=171598&hilit=ozz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Frykas
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
moze i nie jest to jakas super wypasiona fura mk4 ale mimo wszystko jest mi zajebiscie milo jak moje auto wzbudza na miescie pozytywne usmiechy i zaciekawienie a spotkalem sie z tym nie raz ze ktos ogladal albo podchodzil i pytal o rozne rzeczy
Mój Borowik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
silveradrien, 180 zł za dach... najnizsza jaka znalazlem w KRK. Dzwonilem wszedzie i ceny wahaly sie w granicach 400-600 zl, a tutaj taki strzał
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- silveradrien
- Mały gagatek
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
silveradrien, nie nie na PW bo warto ich zareklamowac (dla VW jest ustalona dobra cena) DUAL, Kraków, ul. Chełmska 29
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- silveradrien
- Mały gagatek