Nadwozie i wszystko z nim związane - pomoc techniczna
i to będzie prawdopodobnie nagrzewnica. Bardzo często się to zdarza w zwykłych MK1 (podobno).
[ Dodano: Pią Lut 09, 2007 22:57 ]
czytałem o tym sporo więc jest to możliwe. A nie ruszałeć płynu w chłodnicy ??
A może jest stary i straciłswoje właściwości i dlatego zaczyna się kamień zbierać. Jak termostat nowy to raczej to zostaje. Ktoś na forum już miał kiedyś ten problem i wymiana mu pomogła
[ Dodano: Pią Lut 09, 2007 22:57 ]
czytałem o tym sporo więc jest to możliwe. A nie ruszałeć płynu w chłodnicy ??
A może jest stary i straciłswoje właściwości i dlatego zaczyna się kamień zbierać. Jak termostat nowy to raczej to zostaje. Ktoś na forum już miał kiedyś ten problem i wymiana mu pomogła
Abisian, ciśnienie masz do 5 czy 10 ??
I do ilu temperature 120 cz 150 stopni ??
I do ilu temperature 120 cz 150 stopni ??
Ostatnio zmieniony pn paź 20, 2008 16:47 przez nowy13, łącznie zmieniany 1 raz.
- piotrek1712
- Ma gadane
jako, ze temat jest o nadwoziu to ja mam pytanie odnosnie dachu ( nie chce robic syfu na forum z nowym tematem) - czy ma ktos jakis schemat/opis jak sciagnac dach? (gdzie sa sruby/mocowania jakies) nie chcialbym nic polamac przy rozmontowywaniu ..
VW Golf II '90 1,6 TDic 2005 - 2007
VW Golf III cabrio US '97 2,0 8v 2007 - ?
VW Golf III cabrio US '97 2,0 8v 2007 - ?
Re: Nadwozie i wszystko z nim związane - pomoc techniczna
Siemanko. Niedawno zakupiłem mk3 cabrio o kolorze LK4Y. Moje pytanie brzmi czy to kolor tylko z cabrio, czy jak? nigdzie na googlach nie potrafię znaleźć choćby innego auta niż moje jak wpisuje ten kod lakieru
"Nisko profilowe koła czarna perła metalik
Lekko był trącony bokiem lecz go zrobił mechanik" ~ DJ Zordon
Lekko był trącony bokiem lecz go zrobił mechanik" ~ DJ Zordon