piotrzee pisze:ja też dobrze wiem co licytowałeś
właśnie idę wysłać
dzieki
Bzyq18 pisze:Jak widać właściciel nie poprzestał na Recaro i będzie ich obszywał...To się nazywa zacięcie Pozdrawiam i kolejny raz gratuluje fury
Dzieki zobaczymy jak kasa pozwoli ale bede chciał zrobić to jeszcze na ten sezon
Merffik pisze:jak ci sie jeździ z 1.4 na 17' ?? bo ja mam 15 i tak myślałem żeby wstawić większe ale rozważałem jak to sie bedzie jeździć chodzi o dynamike ???
Nie wiem czy w 1.4 można mówić o jakiejkolwiek dynamice czy na 13 czy 14 czy 17
Poprostu auto jest mułowate i jestem do tego przyzwyczajony wiec nie robi mi to zbytniej różnicy zresztą na przyszły sezon i tak planuje swapa na ABF-a lub VR6 wiec ten sezon jakoś jeszcze przelece tą kosiarką
W weekend postaram się wrzucić fotki nowych gratów jak część jeszcze przyjdzie plany powoli zostają realizowane czekam na BRA i jeszcze kilka gadżetów na początek... pod koniec miesiąca zakupuje czarne ślepia in pro R32 i oddaje felunek do polerki. Pod koniec przyszłego miesiaca planuje wrzucić glebe i letnie buty z felgami.
[b][size=150][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=151698]ŻÓŁTY KANAREK MOJE MK3 - ZAPRASZAM[/url][/size][/b]