Muskularny to on bedzie/moze byc jak wpadnie szersza felga

Moderator: G0 Karcio
Hah Ja do dzisiaj żałuję tamtego mk4 chociaż był zwyczajny.... Ale już wiedziałem co w nim siedzi... Do tamtego wrzucił bym mocniejszy motor i bym się cieszył. Ale życie uczy. Przynajmniej drugi raz wziąłem się za SAABa i znów się czegoś nauczyłem... A fakt. Na miasto AKL jest świetny. Zapewnia jakieś osiągi przy normalnym spalaniu i nic się z nim nie dzieje... Ja teraz buduję upalacza i wrzucam mu gewinte. Przy hamowaniu będę polerować dokładkęsagano88 pisze:Dzieki! steniu4Szkoda go i coraz bardziej do mnie to dociera. Sa dalsze plany na nowe kolo, wieksza glebe, itp... ale akurat co do swapa to chyba nie ma sensu. W MK4 to zaden progress porownujac starsze auta, bo taniej mozna kupic mocniejsze 1.8T, albo V5 tak jak fabryka wypuscila bez zbednego kombinowania. Fakt chcialbym cos mocniejszego, ale do toczenia sie na glebie (a chce jeszcze nizej zejsc) obecny wystarczy. Mozna do niego dolozyc pare detali i bedzie lepiej po otwarciu maski
![]()
Muskularny to on bedzie/moze byc jak wpadnie szersza felga
To zapiszę się w kolejce jeśli możnamosiek pisze:wkladaj aira a w lutym ogarniemy lakier na nim jak wpadne do PL to zaoszczedzisz na lakiernika
Nie powiem, ze taki plan kusi. A z lakierem to mi z nieba spadles i Twoja pomoc byla by niezmiernie potrzebnamosiek pisze:wkladaj aira a w lutym ogarniemy lakier na nim jak wpadne do PL to zaoszczedzisz na lakiernika
No, no to czekam z niecierpliwoscia. Jak moj zostanie tez zblizy sie do ziemi. Poszuramy razemsteniu4 pisze:Ja teraz buduję upalacza i wrzucam mu gewinte. Przy hamowaniu będę polerować dokładkę Ale to po zimie
Jesli chodzi o specjaliste z polecenia i lakierowanie to jest pewien tani i dobry gosciu w Swarzedzu. Juz kilku testowalo jego mozliwosci.steniu4 pisze:To zapiszę się w kolejce jeśli można Najbardziej, to chodzi o specjalistę z polecenia... Kilka elementów by było do poprawki...
To się zgadamy później. U mnie zawsze pierwszeństwo ma mechanika. Ogarnę pompę i wtryski, soft, gwint a na koniec blacha. Kto wie, może w śliskie zimowe dni zjawi się sponsor z podporządkowanej... Akurat tego mi nie będzie żal. W mojej chorej głowie rodzi się plan na mocarza, ale szczur z wyglądusagano88 pisze:Jesli chodzi o specjaliste z polecenia i lakierowanie to jest pewien tani i dobry gosciu w Swarzedzu. Juz kilku testowalo jego mozliwosci.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości