Jest Frontlippetruckman pisze:powiem jedno, nie ma lipy jeśli chodzi o dzisiejsze zakupy adriana
MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
MKIV Variant by truckman
-
- VR6 Rulezzz
- Auto: Passat B4 VR6
- Silnik: AAA
- Kontakt:
MKIV Variant by truckman
oj truckman ladny ten Twoj Variancik mnie teraz dziwne mysli nachodza co by mialo byc po passku i G4 Variant chodzi po glowie heh a Twoj jest fajnei zmodzony
aktualnie: Passat B6 HL, Passat B4 VR6
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
MKIV Variant by truckman
kepasa, cieszę się ze ci się podobaja zmiany
miko jakbys nie napisał ze to twój to nikt by nie wiedział.
miko jakbys nie napisał ze to twój to nikt by nie wiedział.
MKIV Variant by truckman
gluszcz,
o kolorze pisałem wielokrotnie ze najlepszy( ) co do gwintu to racja w połączeniu z optymalnym rozmiarem kola dużo zmienil. Na nowy sezon dojdą dystanse na tył, wezsze opony i inna koncepcja kolorystyczna.
Wczoraj wjechał nowy mikrostyk lewych drzwi( dzięki pekol za fachowy montaż )
oraz nowy( dosłownie i w przenośni) gwincior na przód ( dzięki kropek za fachowy montaż po raz kolejny )
Była jedna niespodzianka, koło nie weszło, czyli gwinta TA jest większy niż FK jeśli chodzi o obwód sprężyn. Na szczęście dzięki sagano88 i jego zapasówce dotoczyłem się do pekola po dystanse 5mm. Tak uzbrojone auto mogło latać znowu na swoich kołach. Dzisiaj spróbowałem założyć koła bez dystansu i o dziwo weszło przy lekkiej obcierce, naprawdę minimalnej. Przejechałem 200 metrów, gwint zebrał trochę gumy i już nawet nie stka się z oponą, a sama opona wygląda jak nowa, nie rozumiem, ale ważne że działa.
Aktualnie dystanse są z tyłu i to jest to także wiadomo ile mm z tyłu będzie na nowy sezon
Jeszcze stare zdjęcie z poprzednim autek kropka, które teraz podobno robi się na grubasa:
o kolorze pisałem wielokrotnie ze najlepszy( ) co do gwintu to racja w połączeniu z optymalnym rozmiarem kola dużo zmienil. Na nowy sezon dojdą dystanse na tył, wezsze opony i inna koncepcja kolorystyczna.
Wczoraj wjechał nowy mikrostyk lewych drzwi( dzięki pekol za fachowy montaż )
oraz nowy( dosłownie i w przenośni) gwincior na przód ( dzięki kropek za fachowy montaż po raz kolejny )
Była jedna niespodzianka, koło nie weszło, czyli gwinta TA jest większy niż FK jeśli chodzi o obwód sprężyn. Na szczęście dzięki sagano88 i jego zapasówce dotoczyłem się do pekola po dystanse 5mm. Tak uzbrojone auto mogło latać znowu na swoich kołach. Dzisiaj spróbowałem założyć koła bez dystansu i o dziwo weszło przy lekkiej obcierce, naprawdę minimalnej. Przejechałem 200 metrów, gwint zebrał trochę gumy i już nawet nie stka się z oponą, a sama opona wygląda jak nowa, nie rozumiem, ale ważne że działa.
Aktualnie dystanse są z tyłu i to jest to także wiadomo ile mm z tyłu będzie na nowy sezon
Jeszcze stare zdjęcie z poprzednim autek kropka, które teraz podobno robi się na grubasa:
MKIV Variant by truckman
ahh.. to mówisz że jest dobrze, ja mam ET 38 i 8,5J felge, i też chce TA Technixa wcisnać do siebie i napewno jakis dystans bede musiał załozyć. myśle że też jakieś z 5mm albo troszke wiecej i bedzie doobrze
Ostatnio zmieniony pn lis 22, 2010 11:38 przez Antonioo, łącznie zmieniany 1 raz.
MKIV Variant by truckman
Elegancki ten Twój Variacik. Taki trochę bandzior. Zazdroszczę trochę gwinta.
Zdradzisz jaką kolorystykę planujesz na nowy sezon? Czy dopiero na wiosnę?
Jeśli chodzi o słupki w połysku to może tu coś uda się zobaczyć:
Zdradzisz jaką kolorystykę planujesz na nowy sezon? Czy dopiero na wiosnę?
Jeśli chodzi o słupki w połysku to może tu coś uda się zobaczyć:
MKIV Variant by truckman
Antonioo, nie wciśniesz na dystansie 5mm, musisz dać więcej, a wtedy będzie przy 225/40 trzeć o nadkole. Węższa opona potrzebna ci będzie.
Trochę gdzie niegdzie się wygadałem, ale nie ma co pisać oficjalnie bo jeszcze sam nie wiem, na pewno parapety w polerkeZdradzisz jaką kolorystykę planujesz na nowy sezon? Czy dopiero na wiosnę?
MKIV Variant by truckman
kurde niechce mi sie opon znów kupować ;/ no to sie da troche wiecej zobaczymy jak to bedzie moze jakoś powycinać nadkole troche ;p
MKIV Variant by truckman
Antonioo, będziesz musiał, w czwartek na spocie cyknę foty jak mam ustawiony obecnie gwint żeby nie przycierało nadmiernie przy et30, 8,5j oraz balonach 225/40
ale spokojnie kangura nie ma
ale spokojnie kangura nie ma
MKIV Variant by truckman
kuuurde :/ aż mi sie odechcewa gwinta gdybym wiedział ze bedize gwint w nim to odrazu bym brał 215.. moze da rade coś innego zrobić hehe wkońcu polak potrafi dobra cyknij fotki jak masz teraz ustawionego
MKIV Variant by truckman
noo.. ale żeby nie sterczał jak koza i zeby było widać tą glebee bo co mi po gwincie jak glebi nie ma ;p wysle mi foto jak u Ciebie stoi i zobaczymy co to jest