Własnie po to jest forum, z każdą opinią trzeba się liczyć :green_fuck:Kuba_VW pisze:A teksty typu druciarstwo wiele osob moze sobie darowac
To jest podstawa i też tak uważam, ale nie dokońca rozumię, dlaczego wiele osób pisze, tu cyt: " Jak uważacie, założyć ten gadzet, czy nie??", a w przypadku wypowiedzi kogoś, komu się to nie podoba robi się afera. Pisałęm Tobie coś na temat gładzenia listwy....do pseudo USa daleka droga od tego i słusznie napisałeś, że to nawet nie początek projektuKuba_VW pisze:wazne ze Tobie sie podoba
Nie chodzi kolego o to czy mam rację, czy nie, to jest sprawa drugorzędna. To jest tylko moje zdanie i moja opinia i nic poza tym. Mi się modzenie Twojego Variata podoba, US front też fajna sprawa, ale własnie chodzi o całość.truckman pisze:W końcu skumałem o co chodziło Po prostu jak jest prżód niby US to klapa tylna też W sumie masz rację
Poprostu wiele osób nie potrafi przyjąć słów krytyki - a to niestety na forum nieodzowna rzecz.
Uważam sprawę za zamkniętą. Szkoda brudzić temat gustami, o których nie powinno się dyskutować.