, białe juz swieca słabiej, w pierwotnej postaci na postój one sie nie nadawały teraz juz tak, co do pomarańczowych to jest jak było, co do całości to na wieżch doszedł jeszcze jeden pierścień z poliwenglanu tym razem przeźroczysty, co za tym poszło ledy sie cofneły na równo z pierścieniem pierwszym tym czarnym, wyglada to bardziej gites, przy okazji światła są na przekaźnikach zrobione po spadku były 2 volty a teraz 0.02volta, ale kabelek to konkrecik, cztery kwadratmarceliii pisze:Mimo wszystko ja bym zmniejszył prąd na te białe diody , za mocno świecą jak dla mnie , a pomarańczowych bym zrobił dwa rzędzy , tak rzeby białe były w środku między nimi .
[MK2] Lampy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- maxgt
- Gadatliwa bestia
- Auto: mk4 2.8 4m, lupo
- Silnik: BDE
- Kontakt:
- MateuszCHUDY
- Mały gagatek
- Kontakt:
- maxgt
- Gadatliwa bestia
- Auto: mk4 2.8 4m, lupo
- Silnik: BDE
- Kontakt:
nawał pracy i choroba taki powód, jak dojde do siebie to pojawia sie nowe zdjecia i filmiki, nie zapomniałem o was, spoko spoko
kruciutki filmik z lampami w akcji-raczej kerunkami http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 9262035162
[ Dodano: Wto Lip 03, 2007 00:30 ]
i co myślicie o lampkach?? dzis je rozkleiłem i bede malował w środku całe na czarno , no ale postój i kierunek bedzie widać, jestem także w trakcie biksenonów i sie zastanawiam czy w te lampy tez bi nie włożyć
kruciutki filmik z lampami w akcji-raczej kerunkami http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 9262035162
[ Dodano: Wto Lip 03, 2007 00:30 ]
i co myślicie o lampkach?? dzis je rozkleiłem i bede malował w środku całe na czarno , no ale postój i kierunek bedzie widać, jestem także w trakcie biksenonów i sie zastanawiam czy w te lampy tez bi nie włożyć