a swistak siedzi i zawija.........
łahahaha do kiedy produkowany AAZ byl
nie no niemoge
http://www.doppel-wobber.de/
poczytaj sobie niedowiarku wejdz w mk3 silniki
i osadz od kiedy do kiedy te silniki byly produkowane
poczekaj az kolesiowi sie zaczna sypac komory wstepne i spadnie ktoras do cylindra i rozwali pol silnika nie raz sie spotkalem z takim czyms w AAZ
widzisz Piosz znasz sie na teorii a ja na praktyce a jak w zyciu wiadomo to bardzo odrebne tematy
nie potrzebuje osadzic na podstawie ksiazki auta
kazdy jest inny
moim Td tez lecialem juz 180 nawet moze jakbym go bujnal to wiecej by polecial ale w to niewierze
z FABRYKI SWIERZY leci 169km/h i uwazam ze to realna predkosc a 180 lekko zawyzona
latalem duzo szybszymi furam wiec jak to wazne dla ciebie nie boje sie predkosci
powiedz mi dlaczego dajac tylko chipa mozesz uzyskac z 90km TDi 110-120km tylko elektronika!!!!
dodajac do tego wieksze turbo wieksze wtryski intercooler lepszy komp AFN ile mozesz uzyskac mocy??ponad 150 spokojnie a w TD co zrobisz ile wycisniesz 100-120km na maxa bo od czego wezmiesz wieksze wtryski zeby dawaly rade przy duzej turbinie??no z czego??
tak wychwalasz to wykaz sie bo jak narazie to tylko dawka paliwa cie tak podnieca ze chyba spac niemozesz
najlepiej wykrec calkiem ta SRUBKE niech sie wlewa do srodka wacha ile wlezie
no jestem niedowiarkiem tak juz mam nie uwieze puki nie zobacze
1Z jest rozwinieciem AAZ to zes dal porownanie tylko ze sam wymieniles 3/4 czesci ktore skladaja sie w calosc i nazywa sie to silnik sa inne
wiec co ty wypisujesz ze sa podobne???