YELLOW Golf mk4 darrrrekdaro EDISMD aktual
Moderator: G0 Karcio
- darrrrekdaro
- edismd.
Tarnów LB5N 17'lime green, filmik AIR RIDE str. 45 na dole
Shmatan, znam ten model własciciel tego modeliku ma golfa w skali 1:1 dokladnie takiego samego jak ten model, mozna zobaczyc na jego koncie YT.
Leonnelson miłe zaskoczenie, dzięki ! czekam jaki kolor na felgi zarzucisz ;p
Dawid niedługo sie dowiesz dlaczego nie kupiłem tych pasków jeszcze
Leonnelson miłe zaskoczenie, dzięki ! czekam jaki kolor na felgi zarzucisz ;p
Dawid niedługo sie dowiesz dlaczego nie kupiłem tych pasków jeszcze
Mój Golf tutaj
- ChlastusDave
- Użytkownik
- darrrrekdaro
- edismd.
tjuny idą na szeroką skale
.. czyli jak ORI ale nie ori. końcówki z nierdzewki w oryginalnych rozmiarach. jeszcze nawet nieprzetarte po spawaniu
.. czyli jak ORI ale nie ori. końcówki z nierdzewki w oryginalnych rozmiarach. jeszcze nawet nieprzetarte po spawaniu
Mój Golf tutaj
- Paviarotti
- Lord GTI
- darrrrekdaro
- edismd.
nie
musialem kolo zawiesc do wulkanizacji bo gwoździa załapałem. korzystajac z okazji zobaczylem jak to siada nie zatrzymując sie na błotnikach
musialem kolo zawiesc do wulkanizacji bo gwoździa załapałem. korzystajac z okazji zobaczylem jak to siada nie zatrzymując sie na błotnikach
Mój Golf tutaj
-
- Gadatliwa bestia
- darrrrekdaro
- edismd.
umyłem golfa i przy okazji zrobilem kilka zdjęć zeby uwiecznić jego czystosć prawej strony nie lubie focić z wiadomych wzgledów ..
przy okazji takie zdjecie z zapytaniem co robić ? wiekszy dystans czy zostawic tak jak jest ?
przy okazji takie zdjecie z zapytaniem co robić ? wiekszy dystans czy zostawic tak jak jest ?
Mój Golf tutaj
Przód mógłby minimalnie być szerszy wiec pomysl o jakims malym dystanie na nowy sezon
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Dokładnie - brakuje mu tam kilku mm ;]Gacek904 pisze:Przód mógłby minimalnie być szerszy
Siedzi mega - na poprzednich fotkach wydawało mi się że jest niżej.
Czytałeś kiedyś o takich podkładkach na tylną belkę pozwalających przesunąć koło bardziej do tyłu mimo gleby? na tym byś mógł urwać coś z wysokości ;]
- darrrrekdaro
- edismd.
bako ma w borze te podkladki ale narazie nie mysle o tym, zeby je wrzucac. zastanawiam sie natomiast nad camber shimsami. na sezonik postaram sie o dystans na przód. musze pomysleć ile go tam dać .. teraz mam 11 mm z przodu. najpirw pewnie podetne podluznice zeby widziec jak to siedzi i wtedy dobiore dystans
Mój Golf tutaj
- leonnelson
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Z jakich względów ja nie wiem !darrrrekdaro pisze:prawej strony nie lubie focić z wiadomych wzgledów .
Kusi mnie kolor tych Twoich alusków
Byłe 20 Jahre GTI : viewtopic.php?f=88&t=342847&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 TDI : viewtopic.php?f=89&t=472601" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 USA viewtopic.php?f=89&t=483989" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SPRZEDAM PODKŁADKI PODNOSZĄCE SILNIK DO MK4/BORY - 722 165 543
SPRZEDAM kabel VCDS + oprogramowanie
Byłe Mk4 TDI : viewtopic.php?f=89&t=472601" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 USA viewtopic.php?f=89&t=483989" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SPRZEDAM PODKŁADKI PODNOSZĄCE SILNIK DO MK4/BORY - 722 165 543
SPRZEDAM kabel VCDS + oprogramowanie