MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
To czemu najpierw nie sprawdziłeś korka?
Nawet jeśli się okaże, że to korek, to pomyśl, jak ładny i czysty będziesz miał zbiorniczek.
Nawet jeśli się okaże, że to korek, to pomyśl, jak ładny i czysty będziesz miał zbiorniczek.
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
no truckman, żelki robią robotę nie ma co, kręcą suty
Ostatnio zmieniony śr cze 23, 2010 11:33 przez synec, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
No wiem, po prostu nie chce mi się jutro jechać po korek do ASO w razie czegobrz pisze:Nawet jeśli się okaże, że to korek, to pomyśl, jak ładny i czysty będziesz miał zbiorniczek.
Bo robi się mokro pod zbiornikiem, dopiero teraz dokładnie przeanalizowałem budowę, że jak korek popuszcza to z parownika się lejebrz pisze:To czemu najpierw nie sprawdziłeś korka?
No ba Leżą w podłokietnikusynec pisze:no truckman, żelki robią robotę nie ma co, kręcą suty
No i części pod maską ( fajnie brzmi )
Testowałem troszkę autko i narazie nie cieknie. Mało tego płyn zachowuje się całkiem inaczej, w końcu jak jest rozgrzany to jego go więcej, a po otwarciu zbiornika solidnie zwiększa się jego ilość Także mam nadzieję, że będę mógł znowu szybciej jeździć
Ostatnio zmieniony śr cze 23, 2010 14:02 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
- Arkadiush
- Forum Master
- Kontakt:
Ale ty to masz porządek pod tą maską, też w tygodniu biorę się za mycie silnika Ale chyba tylko tak z wierzchu, nie bede mył myjkami bo boję się że coś padnie, a nie chce znowu mięć problemów z silnikiem
MERCEDES BENZ SL 500 R129 V8
viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4
viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4
Przecież to trup jakich mało, kto wie czy do tej germani się doczłapietruckman pisze:Gustav napisał/a:
Widać, że autko w dobrych rączkach i jest zadbane P
No ba Dzięki
Ostatnio zmieniony śr cze 23, 2010 17:09 przez synec, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
truckman, dlaczego się nie odezwałeś? Na pewno przepłaciłeś bo widzę, że klamoty z "matni". No ale nie wiem czy miski bym Ci załatwił...
Jak kupowałeś na Krańcowej to u kogo płaciłeś pamiętasz? Ruda czy Blondzia??
I gulf jest
*Sprawdziłem SAABa.... Miał porządną ścieżkę zdrowia + wymianę płynów. To jest inaczej niż pisałem. 1430kg 125KM i jednomas :green_fuck:
Lakier wszędzie oryginalny (profi pomierzony) i żeby było mi lepiej na sercu jakaś kur*** wczoraj przeciągnęła mi dostawczakiem bok od kierowcy i ucieczka... Zgadnij jak się ucieszyłem... Okazało się wtedy, że może się zbierać fura
Jak kupowałeś na Krańcowej to u kogo płaciłeś pamiętasz? Ruda czy Blondzia??
I gulf jest
*Sprawdziłem SAABa.... Miał porządną ścieżkę zdrowia + wymianę płynów. To jest inaczej niż pisałem. 1430kg 125KM i jednomas :green_fuck:
Lakier wszędzie oryginalny (profi pomierzony) i żeby było mi lepiej na sercu jakaś kur*** wczoraj przeciągnęła mi dostawczakiem bok od kierowcy i ucieczka... Zgadnij jak się ucieszyłem... Okazało się wtedy, że może się zbierać fura
Ostatnio zmieniony pt cze 25, 2010 17:14 przez steniu4, łącznie zmieniany 1 raz.
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)