Ja w jednym z moich aut ciąłem ramę z przodu bo silnika nie dało się zmieścić. Tyle że rama została wydłużona i wzmocniona zgodnie ze sztuką konstruktorską i wszystko jest cacy

Moderator: VIP
Myślę, że powinniśmy spotkać się gdzieś na trasie...btard pisze:Głowa do góry, jeszcze z 10 lat i może też dołączysz do tej elitarnej grupySylVWia pisze:Wiem... Osobiście (i tu podpadam wszystkim koleżankom z pracy) też niestety jestem zdania, że kobieta za kierownicą to zło. Oczywiście na szczęście są wyjątki - szkoda, ze niezbyt liczne.
przebieg ustawiany indywidualnie pod klienta? Czy już po korekcie?KoJ@K pisze:Pany nie chce ktoś golfa kupic ??
Profesjonalnie to może wygląda, lecz wciąż nie jest to do porządku wzmocnione. Zmniejszony wciąż jest przekrój pionowy profilu a to on odpowiada tu za nośność i wytrzymałość przy uderzeniu czołowym. Ta nakładka z rury którą wspawali wzmocni, nie mniej jednak przy niej dojdzie do gięcia i łamania podłużnicy. Podczas normalnego uderzenia podłużnice powinny składać się do środka, tu istnieje spore ryzyko że pójdą w dółmacabra_ pisze:Jak widać na poniższym filmiku, temat podłużnicy da się ogarnąć profesjonalnie
" onclick="window.open(this.href);return false;
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości