[mk4] by KACPERSKY ( bora front, 18'' white audi a8, gleba )
Moderator: G0 Karcio
ja mam dokładnie te same felgi a jeszcze dokładniej te w polerce co się czaiłeś z wrocka a dystansów nie mogę stoczyć bo mają śruby( te w dystansie co do nich fele przykręcam ) wbijane na klin a nie jak samemu robione tylko sam gwint , więc ni cholery nie przekombinujesz, urok firmowych rzeczy niemiecka precyzja aha i mam pytanie lampy przednie oryginał vw?? jak tak to napisz czy był kłopot z ich rozklejeniem jak tak to podpowiedz jakie myki zastosowałeś pozdro dobry bora front nigdy zły
- Dawca_Nerek
- Forum Master
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Dawca_Nerek, signum, mr.mark, dzięki pany
Na zdjeciach sie błyszczy ale polerka go i tak czeka bo w realu nie jest juz tak rozowo, jak to na czarnym lakierze rys widac po zimie przybylo :/ ale wszystko da sie zrobic. I tym pozytywnym akcentem motywuje sie do dalszego odkladania grosza na golfa znaczy bore znaczy ulepa
Na zdjeciach sie błyszczy ale polerka go i tak czeka bo w realu nie jest juz tak rozowo, jak to na czarnym lakierze rys widac po zimie przybylo :/ ale wszystko da sie zrobic. I tym pozytywnym akcentem motywuje sie do dalszego odkladania grosza na golfa znaczy bore znaczy ulepa
Ostatnio zmieniony czw maja 13, 2010 22:56 przez kacpersky, łącznie zmieniany 1 raz.
kacpersky, wygląda konkretnie. Bardzo fajna zmiana (zarówno koła, jak i znaczki)! Chciałbym go na żywo zobaczyć bo musi robić wrażenie.
Ostatnio zmieniony czw maja 13, 2010 23:04 przez brz, łącznie zmieniany 1 raz.
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;